ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στη Β΄ εθνική κατηγορία θα αγωνίζεται φέτος η ΑΕΚ, η οποία για οικονομικούς λόγους αδυνατεί να λάβει μέρος στην Α2. Την απόκτηση του Βασίλη Ξανθόπουλου από τον Πανιώνιο ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που έπαιζε στην Παναθηναϊκό.

ΑΕΚ: Η ΦΑΕ Αθηνών έδωσε προθεσμία πέντε ημερών στην ΠΑΕ να πληρώσει τη δόση του άρθρου 44 που οφείλει από τον Σεπτέμβριο. Το ποσό που απαιτείται αυτή τη στιγμή φθάνει τις 300.000 ευρώ. Στο Τσέστερ (Αγγλία) θα μεταβεί σήμερα η ομάδα, χωρίς τον Νίκο Καράμπελα που αναμένεται να φύγει.

ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ: Ο Κ. Φιλιππίδης με 5,61 μ. κατετάγη 4ος στο μίτινγκ του Γιόγκριμ (Γερμανία). Μετά τα 5,61 μ. επεχείρησε στα 5,76 μ. Η Κατ. Στεφανίδου μηδενίστηκε στα 4,23.

ΣΤΙΒΟΣ: Μερικές εξαιρετικές επιδόσεις σημειώθηκαν στον τελικό του ελληνικού Γκραν Πρι. Η Ελένη Φιλάνδρα έτρεξε τα 800 μ. σε 2.00.58 και έδειξε πως είναι έτοιμη για τους Ολυμπιακούς. Ο Γιώργος Τσάκωνας πέρασε το υψηλό όριο για τους Ολυμπιακούς στο μήκος με 8,25 μ. (ατομικό ρεκόρ), αλλά «κατόπιν εορτής». Αλλες επιδόσεις: Δισκοβολία: Αναγνωστοπούλου 57,10 μ. (ατομικό ρεκόρ), μήκος: Κολοκυθά 6,48 (άνεμος ευνοϊκός πέραν του ορίου, 6,47 με κανονικό), 1.500 μ.: Κοΐνη 4.20.06 (ατομικό ρεκόρ), δισκοβολία: Τρέμος 61,60 μ., 800 μ.: Α. Δημητράκης 1.47.35 (ατομικό ρεκόρ), ύψος: Γ. Τεσσαρομάτης (17 ετών) 2,11 (ατομικό ρεκόρ), σφαιροβολία: Αρέστης (Κύπρος) 19,17.

ΠΑΟΚ: Ο «Δικέφαλος» θ’ αντιμετωπίσει σήμερα (21.00, ΟΤΕ sport1) την Αϊντχόβεν σε φιλική αναμέτρηση στην Τούμπα.

ΠΟΛΟ: Ο Γιάννης Κόχειλας επέστρεψε στον Ν.Ο. Χίου από τον Παναθηναϊκό. Ο ΝΟΧ ανανέωσε τη συνεργασία του για έναν χρόνο με τους Αργ. Θεοδωρόπουλο και Γ. Κανδιόγλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή