Την πόρτα της εξόδου πέρασε και ο Καράμπελας

Την πόρτα της εξόδου πέρασε και ο Καράμπελας

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Νίκος Καράμπελας αποτελεί κι αυτός με τη σειρά του παρελθόν από την ΑΕΚ, ο Γιάννης Κοντοές δηλώνει πως δεν γνωρίζει τα ονόματα αρκετών συμπαικτών του, ο Βαγγέλης Βλάχος χαρακτηρίζει την κατάσταση ως «τραγική» και ένα τσούρμο… πιτσιρίκια ταξίδεψαν στο Τσέστερ της Αγγλίας προκειμένου να δώσουν φιλικές αναμετρήσεις. Αύριο με την Πρέστον, την Κυριακή με την Μπλάκμπερν, στις 5 Αυγούστου με τη Νοτς Κάουντι, στις 7 με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και στις 8 με την Εβερτον. Η εικόνα της ΑΕΚ είναι σίγουρα πρωτόγνωρη, με την Ενωση να διανύει τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της. Τουλάχιστον, ο Ανδρέας Δημητρέλος εξασφάλισε την εγγυητική τραπέζης την οποία θα καταθέσει σήμερα στην ΕΕΑ.

«Οταν ήρθα, άκουγα και διάβαζα για τα προβλήματα, αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω ποτέ το μέγεθός τους. Πίστευα ότι θα είχαμε τουλάχιστον 10-12 παιδιά που θα είχαν εικόνες από Σούπερ Λιγκ και μαζί με τα μικρά να φτιάχναμε μια ομάδα, που θα μάχεται και θα παλεύει. Περνάω τραγικά. Είμαι πολύ στεναχωρημένος», δήλωσε ο τεχνικός, Βαγγέλης Βλάχος. Λίγη ώρα μετά ήρθε και το «διαζύγιο» με τον Νίκο Καράμπελα, ο οποίος θα αποτελούσε μία ποιοτικότατη λύση στην ΑΕΚ της επόμενης περιόδου. Επίσης, ο Μάντζιος πιθανότατα θα υπογράψει σε ομάδα του εξωτερικού και ο Μόρας είναι αρκετά διστακτικός, βλέποντας την κατάσταση στην ομάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή