ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΝΤΟΠΙΝΓΚ: Ο Αλβανός αρσιβαρίστας, Χίσεν Πουλάκου ήταν ο πρώτος αθλητής, που βρέθηκε θετικός σ’ έλεγχο ντόπινγκ στους Ολυμπιακούς, Στον έλεγχο, που έγινε προ των αγώνων, ανιχνεύθηκε η αναβολική ουσία, στανοζολόλ. Η ΔΟΕ ανακοίνωσε, ότι θα γίνουν συνολικά 5.000 έλεγχοι, 3.800 σε ούρα και 1.200 σε αίμα. Εως προχθές είχαν γίνει 1461 έλεγχοι. Με προσωρινό αποκλεισμό (έμεινε εκτός Ολυμπιακών) τιμωρήθηκε από τη ΔΟΕ η αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής από το Ουζμπεκιστάν, Λουίζα Γκαλιούλινα, διότι στα ούρα της βρέθηκε η διουρητική ουσία, φουροσεμίδη, που μπορεί να παίξει τον ρόλο «μάσκας». Τον αποκλεισμό της Ταμέκα Γουίλιαμς (ατομικό ρεκόρ στα 100μ. 11.18) από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ανακοίνωσε η Ολυμπιακή Επιτροπή των Σεντ Κιτς και Νέβις, διότι είχε κάνει χρήση απαγορευμένης ουσίας, κάτι που η αθλήτρια παραδέχθηκε.

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ: Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής, Μισέλ Μοργκανέλα αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς ύστερα από ρατσιστικό σχόλιό του στο twitter. Ο 23χρονος μπακ χαρακτήρισε τους Κορεάτες «διανοητικά καθυστερημένους, ηλίθιους». Στη συνέχεια, ζήτησε συγγνώμη (ξανά μέσω του twitter), όμως αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να τον κρατήσει στο Λονδίνο.

ΤΖΟΥΝΤΟ: Ο Βραζιλιάνος Φίλιπ Κιταντάι (60κ.) έμεινε χωρίς το χάλκινο μετάλλιό του, το οποίο του… έσπασε την ώρα που έκανε μπάνιο. Ο αθλητής ήταν απαρηγόρητος μέχρι που η ΔΟΕ αποφάσισε να του δώσει νέο μετάλλιο.

ΤΕΝΙΣ: Ο Μάρκος Παγδατής προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά. Νίκησε με 6-7, 7-6, 6-2 τον Ιάπωνα, Γκο Σοέντα. Τώρα θα αντιμετωπίσει τον Γάλλο, Ρισάρ Γκασκέ. Ο Ρότζερ Φέντερερ νίκησε τον Γάλλο, Ζιλιέν Μπενετό με 6-2, 6-2.

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ: Η Φρέγια Μάρεϊ θα αντικαταστήσει την Πόλα Ράντκλιφ, στον Μαραθώνιο των Ολυμπιακών Αγώνων. Η Ράντκλιφ ανακοίνωσε προχθές ότι δεν πρόκειται να λάβει μέρος, λόγω τραυματισμού.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το σύνολο των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού θα ταξιδέψει το πρωί για το Ερμελο της Ολλανδίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας από σήμερα έως και την Κυριακή. Μόνο ο Νταβίντ Φουστέρ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, διότι δεν έχει αποθεραπευτεί. Τα νέα πρόσωπα σε σχέση με την αποστολή της Πορτογαλίας είναι ο Γκρέκο και οι Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Ζαραδούκας, οι οποίοι αποθεραπεύτηκαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή