Τα κορίτσια του ανσάμπλ «φλερτάρουν» με τελικό

Τα κορίτσια του ανσάμπλ «φλερτάρουν» με τελικό

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να «γοητεύσουν» κυρίως τους κριτές θα προσπαθήσουν σήμερα (16.50) οι Ελληνίδες αθλήτριες του ανσάμπλ (ρυθμική γυμναστική). Στόχος τους είναι η υψηλή βαθμολογία, που θα στείλει την ομάδα κοντά στον τελικό της Κυριακής. Απόψε θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα στις πέντε μπάλες και αύριο στις 3 κορδέλες / 2 στεφάνια. Τραυματισμοί εξακολουθούν να ταλανίζουν την ομάδα, αλλά οι αθλήτριες είναι αποφασισμένες να τους ξεχάσουν.

«Η επίσημη προπόνηση στις πέντε μπάλες πήγε ικανοποιητικά. Εκτελέσαμε δύο φορές το πρόγραμμα. Την πρώτη φορά είχαμε μία πτώση, αλλά τη δεύτερη το κάναμε χωρίς λάθη. Τα κορίτσια θα βγάλουν από μέσα τους όλη την ενέργεια που κρύβουν και όλη τη δουλειά που έκαναν επί μήνες. Θα παλέψουμε για την είσοδο στην οκτάδα και πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε» δήλωσε η προπονήτρια Τζένη Παπαδοπούλου.

Η ομάδα αποτελείται από τις Μαριάνθη Ζαφειρίου, Αλεξία Κυριαζή, Ελένη Δόικα, Εύη Λουκάγκου, Βάσω Ζάχου και Σταυρούλα Σαμαρά. Στις πέντε μπάλες θα χορέψουν υπό τους ήχους του «Swingin’ For The Fences» του Γκόρντον Γκούντγουιν.

Η Μαρία Πρεβολαράκη (κατηγορία 55 κιλών) ανεβαίνει σήμερα στα ταπί της πάλης. Η ηλικίας 21 ετών αθλήτρια, 3η πέρυσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων και πρωταθλήτρια Ευρώπης στην ίδια κατηγορία, ρίχνεται σήμερα σ’ ένα διαφορετικό επίπεδο αγώνων, από το οποίο, ασχέτως κατάταξης, θα βγει κερδισμένη και πολύ πλούσια σε εμπειρίες, που θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για το μέλλον. Στον α΄ γύρο θα αντιμετωπίσει (15.25) την πολύ ισχυρή (2η στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2010) Γιούλια Ράτκιεβιτς από το Αζερμπαϊτζάν. Αν την αποκλείσει, απέναντί της θα βρει, πιθανότατα, την περίφημη δις «χρυσή» Ολυμπιονίκη και εννεάκις πρωταθλήτρια κόσμου, Γιαπωνέζα, Σαόρι Γιοσίντα.

Με άσχημο τρόπο τελείωσε ο προημιτελικός αγώνας μπάσκετ, Ισπανίας – Γαλλίας. Οι Γάλλοι, στο τελευταίο λεπτό, έχοντας χάσει την ψυχραιμία τους, προέβησαν σε αντιαθλητικές ενέργειες με τον Τουριάφ και, κυρίως, τον Μπατούμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή