Στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια ο Κοντρέρας

Στον Ολυμπιακό για δύο χρόνια ο Κοντρέρας

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Πάουλο Μασάδο ανήκει από χθες στον Ολυμπιακό, ενώ ο Πάμπλο Κοντρέρας συμφώνησε να ενταχθεί στους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, η μεταγραφή του έμπειρου κεντρικού αμυντικού που αγωνίζεται στην Κόλο Κόλο εξελίχθηκε σε σίριαλ. Ενώ το βράδυ της Δευτέρας ο Κοντρέρας δήλωνε πως δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει στον Ολυμπιακό (θυμίζουμε πως έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ), χθες τα δεδομένα άλλαξαν, καθώς η Κόλο Κόλο συμφώνησε με τη διοίκηση των «Πειραιωτών» για την παραχώρησή του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σήμερα θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει απ’ τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακό.

Οσο για τον Πάουλο Μασάδο που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Πόρτο και απ’ το 2008 αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα (για έναν χρόνο με τη Σεντ Ετιέν και εν συνεχεία με την Τουλούζ) υπέγραψε χθες τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ηρθα για να κατακτήσω τίτλους. Θα δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα», δήλωσε ο Μασάδο. Προκειμένου να τον αποκτήσει, ο Ολυμπιακός δαπάνησε 2.700.000 ευρώ για να εξασφαλίσει τα δικαιώματά του απ’ την Τουλούζ. Αυτή είναι και η πιο ακριβή μεταγραφή που πραγματοποίησε ελληνική ομάδα στη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι ετήσιες αποδοχές του Μασάδο θα φθάσουν το 1.500.000 ευρώ.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές των νταμπλούχων επέστρεψαν χθες στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και άρχισαν την προετοιμασία τους για το φιλικό της Κυριακής με τη Νάπολι στον ιταλικό νότο. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα έχει στη διάθεσή του τους Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Γκρέκο και πιθανότατα τον Μασάδο. Απόψε, στις 8.00 μ.μ. ο Ολυμπιακός θ’ αντιμετωπίσει την ομάδα νέων του συλλόγου σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί, κεκλεισμένων των θυρών, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Αναφορικά με τα ρεπορτάζ που είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με τα οποία οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν, χωρίς επιτυχία, για την απόκτηση του Κουίνσι, άνθρωποι της ΠΑΕ δήλωσαν άγνοια για το θέμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή