ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λάδι στη φωτιά ενόψει εκλογών

Σε μετωπική σύγκρουση αναμένεται να οδηγηθούν οι εκπρόσωποι των δύο σχηματισμών που θα διεκδικήσουν την ηγεσία της ΕΠΟ, στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας που θα γίνει έως το τέλος του μήνα. Ηδη υπάρχουν δύο «ανοιχτά» θέματα, που όπως φαίνεται θα οδηγήσουν σε ρήξη. Το πρώτο θέμα είναι οι νέοι πίνακες διαιτησίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδέχεται από κάποιους συμβούλους να ζητηθεί να μην ισχύσουν οι νέοι πίνακες μέχρι να γίνουν εκλογές και να προκύψει νέα διοίκηση, κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις. Το δεύτερο θέμα έχει να κάνει με τη διενέργεια οικονομικού ελέγχου για ποσά που πήγαν σε μέλη του Δ.Σ. Εχει ζητηθεί από την «αντιπολίτευση» και έχει ήδη δημιουργήσει όξυνση. Προβλέπεται, επομένως, ένα Δ.Σ. «φωτιά» με φόντο τις εκλογές. ΜΠΛΟΥ.

Ρεκόρ της ΑΕΚ

Η φετινή ΑΕΚ, εκτός των άλλων, αναμένεται να σπάσει ένα παράδοξο ρεκόρ. Να γίνει η μοναδική ομάδα που θα παίξει στο γήπεδό της, για πρώτη φορά, κατευθείαν επίσημο αγώνα. Και αυτό γιατί λόγω της έλλειψης φορολογικής ενημερότητας δεν μπορούσε η ΠΑΕ να τυπώσει εισιτήρια, με αποτέλεσμα η διοίκηση να μην προχωρήσει σε κάποια φιλική αναμέτρηση, λόγω του κόστους και των μηδενικών εσόδων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η πλειονότητα των ποδοσφαιριστών της ομάδας να μη γνωρίζουν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου τους. Δ. Λουκ.

Αργησε…

Η μεταγραφή του Αντώνη Φώτση από την Αρμάνι Μιλάνο δεν «κόλλησε» στο οικονομικό κομμάτι. Οι λόγοι που οι Ιταλοί αρνήθηκαν την πρόταση του Παναθηναϊκού είχαν να κάνουν με τις εναλλακτικές τους επιλογές στις οποίες θα έπρεπε να στραφούν αν έχαναν τον Ελληνα φόργουορντ. Δεν κατάφεραν να βρουν κάποιον ισάξιο αντικαταστάτη, με αποτέλεσμα να πουν «όχι» στα 500.000 ευρώ των «πρασίνων». Αν η πρόταση είχε γίνει πιο νωρίς, ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική. Σ. Δ.

Πρόκληση για Ζαρντίμ

Η εργατικότητα είναι το στοιχείο που ξεχώρισε απ’ τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Τώρα, έχει μπροστά του μία πρόκληση: να διαχειριστεί και ν’ αξιοποιήσει κατάλληλα το δυναμικό των «ερυθρόλευκων», το οποίο άλλαξε σε μεγάλο βαθμό, υπό συνθήκες έντονης πίεσης. Σίγουρα έχει δύσκολο έργο, αφού παρέλαβε μία ομάδα η οποία κατέκτησε το νταμπλ, είχε εξαιρετική παρουσία στην Ευρώπη, παίζοντας παράλληλα θελκτικό ποδόσφαιρο. Ν.Ν.Γ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή