ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καληνύχτα Λονδίνο

Τα φώτα έπεσαν, η φλόγα έσβησε, το στάδιο άδειασε. Λίγες ώρες μετά το τέλος της τελετής λήξης, οι Λονδρέζοι προσπαθούν να… συνέλθουν από ένα ξέφρενο πάρτι.

Καλημέρα Ρίο

Η Ολυμπιακή σημαία έφυγε από την πρωτεύουσα της Βρετανίας και ταξίδεψε στην πόλη της Βραζιλίας. Οι Αγώνες, σε τέσσερα χρόνια, θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά σε χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Ο μη… αναλώσιμος

Αφού έδωσε την παράστασή του στο Ολυμπιακό Στάδιο, ο Γιουσέιν Μπολτ πήγε να παρακολουθήσει και μία κινηματογραφική. Επιλογή του «Οι Αναλώσιμοι 2»…

Οσκαρ ατυχίας

Ο Λιου Σιάνγκ πήγε στο Λονδίνο με όνειρα και αποχώρησε με… καροτσάκι. Ο Κινέζος σπρίντερ έφθασε στην πατρίδα του για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του.

Επιθυμίες

Οι Αγώνες της Βραζιλίας αργούν ακόμη, αλλά ήδη οι κάτοικοι του Ρίο εκφράζουν τα όνειρά τους. Ενα από αυτά αφορά τον Μάικλ Φελπς ο οποίος, όμως, μάλλον θα παρευρεθεί ως… θεατής.

Ολοι εκεί

Ο Μο Φάραχ (πάνω δεξιά), ο Χαϊλέ Γκεμπρεσελασιέ (δεξιά), ο Πελέ (κάτω), ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον (κορυφή) και ο αντιπρόεδρος της Βραζιλίας Μισέλ Τέμερ (πάνω αριστερά) έδωσαν ένα μήνυμα κατά της φτώχειας και της πείνας.

Το παιχνίδι συνεχίζεται

Οι αναμνήσεις του πιτσιρικά από τους Αγώνες του Λονδίνου μπορεί να είναι μόνο οι στιγμές που κατάφερε να γίνει, έστω και λίγο, πρωταγωνιστής. Τα λίγα λεπτά δημοσιότητας που δικαιούται τα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή