Πρόβλημα στον ΠΑΟ με τον Χριστοδουλόπουλο

Πρόβλημα στον ΠΑΟ με τον Χριστοδουλόπουλο

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό αναφορικά με τη συμμετοχή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στο πρώτο παιχνίδι με τη Μάλαγα, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στην Ισπανία, για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός υπέστη διάστρεμμα πρώτου προς δευτέρου βαθμού κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης και αποχώρησε. Ακόμη κι αν η κατάστασή του παρουσιάσει σημαντική βελτίωση τις επόμενες ώρες, πολύ δύσκολα ο Φερέιρα θα ρισκάρει τη συμμετοχή του κόντρα στην ισπανική ομάδα.

Να σημειωθεί πως στη χθεσινή προπόνηση έδωσε το παρών ο Σέμα Βελάσκες, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της Βενεζουέλας και μαζί με τους Σπυρόπουλο και Κατσουράνη ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας βρέθηκε και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, εν όψει των αγώνων με τη Μάλαγα.

Την ίδια ώρα, ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε εκ νέου για την πιθανή μετακόμισή του στην Αγγλία προκειμένου ν’ αγωνιστεί στην Εβερτον ή την Αρσεναλ. Με χθεσινές δηλώσεις του στην εφημερίδα της πατρίδας του «Het Nieuwsblad», ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην πιθανότητα να ενταχθεί στο δυναμικό των «κανονιέρηδων»: «Ο μάνατζέρ μου βρίσκεται σε συνομιλίες με την Αρσεναλ και οι φήμες είναι αληθινές. Η μετακίνηση στην Αγγλία θα ήταν καλό για μένα και για την οικογένειά μου και είναι μια μεγάλη ευκαιρία».

Σε περίπτωση αποχώρησης του Μιραλάς, ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του γύρω στα οκτώ εκατομμύρια ευρώ και θα κινηθεί για την απόκτηση ενός εκ των Αντελίνο Βιεϊρίνια της Βόλφσμπουργκ και Μπαρμπόσα της Μπράγκα.

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη συνεχίστηκε η προετοιμασία για το αυριανό σπουδαίο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τη Νάπολι στο «Σαν Πάολο» (ώρα έναρξης 22.00). Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ προτίμησε να προφυλάξει τον Κώστα Μήτρογλου, τον Ραφίκ Τζιμπούρ και τον Ανδρέα Τάτο, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα μικροτραυματισμών.

– Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 87 ετών άφησε ο Πάνος Μάρκοβιτς. Ηταν ο προπονητής που το 1979 οδήγησε τον Πανιώνιο στο πρώτο κύπελλο της ιστορίας του. Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα στις 16.00 απ’ το νεκροταφείο της Γλυφάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή