Επι σκοπον

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρωτάθλημα αρχίζει το Σαββατοκύριακο και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δηλώνει, πως ο Ολυμπιακός θέλει ακόμα δουλειά. Υπάρχει κάποια λογική στα λεγόμενα του Πορτογάλου προπονητή, αφού ουσιαστικά, πρέπει να παρουσιάσει μία σχεδόν νέα ομάδα, σε σχέση μ’ αυτήν που κατέκτησε πέρσι το νταμπλ και άρεσε με τις εμφανίσεις της στο Champions League, στο οποίο οι υποχρεώσεις της ξεκινούν σε είκοσι μέρες.

Μόνο που είναι σίγουρο, πως ούτε ο ίδιος περίμενε, ότι το έργο του θα ήταν τόσο δύσκολο. Οχι επειδή ο προκάτοχός του άφησε πίσω του… καμένη γη, αλλά διότι, η διοίκηση της ΠΑΕ είτε δεν ήθελε, είτε δεν μπόρεσε να κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας.

Και τώρα που, στα δύσκολα φιλικά φάνηκαν ακόμα περισσότερο τα κενά που υπάρχουν άρχισαν οι… γκρίνιες -άδικες- και προς το πρόσωπο του προπονητή, αλλά και προς αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πιθανόν η αγορά του Μασάδο, να είχε απαλύνει κάπως την απογοήτευση που υπήρξε από τη μη παραμονή των Μέλμπεργκ, Ορμπάιθ, Μακούν και Μαρκάνο. Ομως ήρθε η πώληση του Κέβιν Μιραλάς για να ξεχειλίσει το ποτήρι. Με αποτέλεσμα να προσπαθούν όλοι στο Πασαλιμάνι, να βρουν τις λύσεις, ώστε να μην αρχίσουν τα… παρατράγουδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην πρώτη «στραβή». Είτε στο πρωτάθλημα είτε στην Ευρώπη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή