Από τις δοκιμές, ο Ολυμπιακός, περνάει στην πραγματικότητα

Από τις δοκιμές, ο Ολυμπιακός, περνάει στην πραγματικότητα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία εβδομάδα πριν απ’ την έναρξη του πρωταθλήματος και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έκανε στο «Σαν Πάολο» νέες δοκιμές στην ενδεκάδα, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να ηττηθεί απ’ τη Νάπολι με 3-0 στο ακροτελεύτιο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Τόσο ο Πορτογάλος τεχνικός, όσο και η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» θεωρούσαν επιβεβλημένες τις δοκιμές, αφού στο παιχνίδι του ιταλικού νότου ήταν για πρώτη φορά γεμάτο το ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Θυμίζουμε πως στην αποστολή βρέθηκαν τα τρία τελευταία (χρονικά) μεταγραφικά αποκτήματα, οι Λεάντρο Γκρέκο, Πάουλο Μασάδο, και Πάμπλο Κοντρέρας, όπως και ο Νταβίντ Φουστέρ που είχε χάσει όλη την προετοιμασία εξαιτίας μιας θλάσης στη γάμπα. Παράλληλα, επέστρεψε και ο Ιμπαγάσα.

Αν και το ματς με τη Νάπολι θα έπρεπε να αποτελέσει πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου (εκτός έδρας) αγώνα για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Βέροια, ο Ζαρντίμ υποχρεώθηκε να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα, ώστε να έχει εικόνα για το σύνολο του δυναμικού. Εκεί αποδίδουν τα στελέχη των «ερυθρόλευκων» την έλλειψη συνοχής που εμφάνισε ο Ολυμπιακός στο «Σαν Πάολο». Αλλά παράλληλα εκφράζουν τη βεβαιότητα πως σύντομα οι παλαιοί και οι νέοι παίκτες θα βρουν τον προσανατολισμό τους στο γήπεδο.

Βεβαίως, υπάρχει η εκκρεμότητα της απόκτησης του αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς, αφού ο Βέλγος ανήκει πλέον στο δυναμικό της Εβερτον, με τον Ολυμπιακό να εισπράττει 6 εκατομμύρια λίρες (7.369.000 ευρώ). Ο Μπαρμπόσα της Μπράγκα και ο Νενέ της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται ψηλά στη λίστα των στόχων των νταμπλούχων.

Μετά το χθεσινό ρεπό, οι ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων» θ’ αρχίσουν την προετοιμασία τους για το ματς στη Βέροια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή