ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ατομικό έκανε χθες ο Τζιμπούρ λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα που δεν εμπνέουν, πάντως, ανησυχία. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο Νενέ της Παρί Σεν Ζερμέν απέρριψε πρόταση των «ερυθρόλευκων», που αναζητούν τον αντικαταστάτη του Μιραλάς.

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ: Πέραν του ΠΑΟΚ και του Ατρόμητου, σήμερα για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ αγωνίζονται: Ανζί-Αλκμααρ, Νέφτσι-ΑΠΟΕΛ, Τρόμσο-Παρτιζάν, Εκράνας-Στεάουα, Λίμπερετς-Ντνιέπρ, ΑΙΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Λέγκια-Ρόζενμποργκ, Μόλντε-Χέρενφεν, Σερίφ- Μαρσέιγ, Μπούρσασπορ-Τβέντε, Ντιναμό Βουκουρεστίου-Μέταλιστ, Λουκέρνη-Γκενκ, Τράμπζονσπορ-Βιντεότον, Ντούντλαντζ-Χάποελ Τελ Αβίβ, Φέγενορντ-Σπάρτα Πράγας, Ντέμπρετσεν- Κλάμπ Μπριζ, Λόκερεν-Πλζεν, Βασλούι-Ιντερ, Χάρτς-Λίβερπουλ, Σλασκ-Ανόβερο, Μάδεργουελ-Λεβάντε, Ερυθρός Αστέρας-Μπορντό, Μπιλμπάο-Ελσίνκι, Μαρίτιμο- Ντίλα, Μούρα-Λάτσιο, Χόρσενς-Σπόρτιγκ Λ., Ζέτα- Αϊντχόβεν.

ΒΟΛΕΪ: Εκκληση για βοήθεια σε όσους δεν θέλουν να δουν το τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού να υποβιβάζεται έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αρχίζει αύριο στο Ζάππειο το 1ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ 3Χ3 με τη συμμετοχή των Εθνικών μας ομάδων. Οι άντρες αντιμετωπίζουν τη Ρωσία και οι γυναίκες την Τσεχία. O 25χρονος σέντερ Γάιος Σκορδίλης βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Την απόκτηση του Ζήση Σαρικόπουλου ανακοίνωσε χθες η ΚΑΕ Αρης.

ΑΡΗΣ: Προσφυγή κατά του Αρη στο αρμόδιο δικαιοδοτικό όργανο έκανε ο Ευθύμης Κουλουχέρης επειδή δεν του έχουν καταβληθεί τρεις δόσεις από τα δεδουλευμένα του.

ΞΑΝΘΗ: Με τρεις απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA Ξάνθης ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΟΦΗ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε στη διάθεσή του τον τραυματία Κομεσίδη, ενώ απουσίασαν ακόμη οι Τσαμούρης και Γούτας που είχαν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα των παίδων.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Στην απόκτηση του νεαρού μέσου Γιάννη Σίμωση προχώρησε η Κέρκυρα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Εκτός δράσης για ένα μήνα θα μείνει ο Σέρχιο Αγουέρο που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ με τη Σαουθάμπτον.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή