Απομακρύνεται ακόμη περισσότερο η φορολογική ενημερότητα από την ΑΕΚ

Απομακρύνεται ακόμη περισσότερο η φορολογική ενημερότητα από την ΑΕΚ

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πυκνώνουν τα σύννεφα πάνω από την ΑΕΚ καθώς τα μηνύματα από την εφορία δεν είναι καθόλου καλά. Ο Ανδρέας Δημητρέλλος δεν κατόρθωσε να πάρει ούτε χθες στα χέρια του την πολυπόθητη ενημερότητα, αφού παρότι είχε γίνει διακανονισμός του οφειλομένου ποσού (από 1,2 εκατ. στις 500 χιλ. ευρώ), οι άνθρωποι της ΑΕΚ κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν μόλις 390 χιλιάδες. Με δεδομένο πως η ΠΑΕ εμφανίζεται για πολλοστή φορά αφερέγγυα στις δοσοληψίες της με την εφορία γίνεται αντιληπτό ότι τα γεγονότα παίρνουν εξαιρετικά αρνητική τροπή.

Χθεσινοβραδινές πληροφορίες, μάλιστα, έκαναν λόγο για αλλαγή στάσης του εφόρου, ο οποίος φέρεται να απαίτησε από την ΑΕΚ όλο το ποσό.

Στα αγωνιστικά και λίγα 24ωρα πριν απ’ την έναρξη του πρωταθλήματος, ο προπονητής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Βλάχος αποκάλυψε πως ο Κατσικοκέρης του Εργοτέλη και ο Κατίδης του Αρη αναμένεται να φορέσουν τα κιτρινόμαυρα της «Ενωσης». Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στις ελλείψεις στο δυναμικό της ομάδας, απαντώντας χθες σε ερωτήσεις φίλων της ΑΕΚ μέσω του Sport 24.

«Τι να πρωτοπώ ότι λείπει απ’ αυτή την ΑΕΚ, αφού έχουμε 30 νέους παίκτες, οι οποίοι αν εξαιρέσει κανείς τον Λαγό, τον Κοντοέ, τον Αραμπατζή και τον Κωνσταντόπουλο, είναι όλοι καινούργιοι. Οπως κι αν φαίνεται αυτή η ομάδα, χρειαζόμαστε οπωσδήποτε δύο αμυντικά χαφ και ένα χαφ όπως ο Λεονάρντο για να κάνει τη διαφορά».

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Βλάχος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ: «Επειδή υπήρξα και εγώ οπαδός και μπορώ να καταλάβω πώς σκέφτεται ο κόσμος, θέλω αυτόν τον πικραμένο, τον προδομένο και ταπεινωμένο κόσμο να παρακαλέσω να έρθει να μας βοηθήσει. Η ΑΕΚ περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία.

Αν σκεφτεί κανείς το περσινό ρόστερ που λέγαμε πως δεν είναι γεμάτο και έχει ελλείψεις και δει και το σημερινό του έρχεται να βάλει τις φωνές και τα κλάματα».

– Ελεύθερος έμεινε ο Δημήτρης Σιαλμάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή