Κλειστά χαρτιά από τον Μπάγεβιτς

Κλειστά χαρτιά από τον Μπάγεβιτς

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βέβαιος ότι η Νιούκαστλ δεν θα εμφανιστεί αποδυναμωμένη λόγω των απουσιών ήταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής του Ατρόμητου δεν θέλει να γνωστοποιήσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα και ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του είναι απόλυτα έτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση: «Εχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου και που προέρχεται από μια πολύ καλή χρονιά. Ξεκίνησε στο φετινό πρωτάθλημα με νίκη στο πρώτο της ματς. Είναι μια δυνατή και γρήγορη ομάδα. Σήμερα έμαθα ότι έχει έρθει στην Ελλάδα με αρκετές απουσίες αλλά δεν είναι ομάδα που βασίζεται σε έναν δύο παίκτες αλλά σε 30. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε θα κάνουμε την προσπάθειά μας όσο πιο δυνατά μπορούμε. Δεν αντιμετωπίζω κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και έχω όλους τους παίκτες στη διάθεσή μου. Μη με ρωτάτε πώς θα παίξω γιατί δεν θα σας πω».

Ο Μπάγεβιτς ευχήθηκε να υπάρχει συνέχεια στην ευρωπαϊκή του πορεία όταν ρωτήθηκε για τους 130 ευρωπαϊκούς αγώνες που έχει στο βιογραφικό του ως προπονητής και αναφέρθηκε και στην παράδοση που έχει με τις ομάδες του «μεγάλου νησιού»: Δεν πήγα καλά με άλλες αγγλικές ομάδες. Δεν έχει σχέση το ένα παιχνίδι με το άλλο. Πιστεύω στους παίκτες, πρέπει να ξέρουν ότι αυτά τα παιχνίδια είναι γι’ αυτούς, θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο. Πάντα οι ομάδες προσπαθούν εντός έδρας να κάνουν το δικό τους παιχνίδι, τώρα θα δούμε πώς θα είναι η Νιούκαστλ. Είναι σημαντικό για την ψυχολογία, αλλά χρειάζεται να είμαστε πιο καλοί από αυτά τα παιχνίδια που έχουμε παίξει, πιο σοβαροί. Σχεδόν όλες αυτές οι ομάδες έχουν μεγάλο ρόστερ, ξέρουμε τι παίκτες έχουν, είναι καλοί παίκτες και θα δούμε στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο Αλαν Πάρντιου τόνισε πως η ομάδα του δεν έχει εύκολη αποστολή στο Περιστέρι αλλά ο στόχος της είναι πάντα η νίκη: «Εφερα μαζί μου όλους εκείνους τους παίκτες που είναι υγιείς. Αυτοί που έμειναν πίσω αντιμετωπίζουν προβλήματα. Δεν έχει σημασία ποιος δεν παίζει. Σημασία έχει αυτοί που θα παίξουν να κάνουν τα πάντα για να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή