Με ενδεκάδα ανάγκης στη Λιβαδειά ο ΠΑΟ

Με ενδεκάδα ανάγκης στη Λιβαδειά ο ΠΑΟ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η χαμηλή πτήση του Παναθηναϊκού στο α’ ημίχρονο του αγώνα με τη Μάλαγα τον έφερε ακόμα δύο βήματα πιο μακριά από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά οι «πράσινοι» δείχνουν αποφασισμένοι να κυνηγήσουν με όλες τις δυνάμεις τους κάθε ελπίδα πρόκρισης στη ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης. Το 2-0 της ήττας τους σε συνδυασμό με τη φανερή διαφορά ποιότητας από την ισπανική ομάδα έχουν στενέψει τα περιθώρια, η εμφάνιση, όμως, του β’ ημιχρόνου δίνει δικαίωμα στην ελπίδα. Τόσο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα όσο και ο Γιάννης Αλαφούζος αυτό είπαν στο τέλος του αγώνα στους παίκτες: αν το πιστέψουν κι αν δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν, τότε μπορούν να καλύψουν το χάντικαπ και να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή.

Η ρεβάνς με τη Μάλαγα θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό από την Κυριακή. Η προσοχή στρέφεται στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας. Το -2 που κουβαλά από την περυσινή τιμωρία του, υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να συγκεντρωθεί απόλυτα σ’ αυτό το παιχνίδι για να μη χάσει κι άλλο έδαφος με το «καλημέρα» του πρωταθλήματος. Η νίκη είναι μονόδρομος και για να έλθει σε μια δύσκολη έδρα όπου ουσιαστικά χάθηκε ο περυσινός τίτλος, απαιτείται να ξεπεραστούν κι άλλα προβλήματα πέρα από την κούραση και την πίεση του αποτελέσματος.

Ο τραυματισμός του Μπουμσόνγκ (τράβηγμα στη γάμπα) τον αφήνει εκτός μάχης από τον αγώνα της Λιβαδειάς αλλά του δίνει μικρές ελπίδες να προλάβει με εντατική θεραπεία τη ρεβάνς με τη Μάλαγα. Εκτός πλάνων είναι και οι τιμωρημένοι από πέρυσι Κατσουράνης, Βιτόλο, οπότε αναγκαστικά ο Φερέιρα θα προχωρήσει σε αναγκαστικές αλλαγές στην ενδεκάδα, με τους Πίντο, Μαρίνο, Ζέκα να είναι φαβορί για να καλύψουν τις θέσεις των απόντων και τον Χριστοδουλόπουλο να ξεκινά από την αρχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή