Γλυκόπικρη γεύση για Ατρόμητο το 1-1

Γλυκόπικρη γεύση για Ατρόμητο το 1-1

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γνώριζαν στον Ατρόμητο, από την ημέρα που η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο τους τη Νιούκαστλ, πως δεν είναι το φαβορί για την πρόκριση.

Ηθελαν όμως να πάνε στην Αγγλία έχοντας όσο το δυνατό περισσότερες πιθανότητες για να κάνουν την υπέρβαση.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε διαβάσει πολύ καλά τους Αγγλους και είχε αποφασίσει να τους δώσει την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, όμως όσο οι παίκτες του Πάρντιου πλησίαζαν στην περιοχή του Ιτάνζ οι διάδρομοι έκλειναν και η αποστολή των φιλοξενούμενων γίνονταν ολοένα και πιο δύσκολη. Ο Ιγκλέσιας με τον Δημούτσο και τον Μπρίτο έκαναν πολύ καλή δουλειά στη μεσαία γραμμή στον ανασταλτικό τομέα και εφάρμοσαν πιστά την εντολή του Μπάγεβιτς να παίζουν από την πλευρά του Επστάιν καθώς ο Ταβερνίερ δεν μπορούσε να τον παρακολουθήσει. Κάπως έτσι ήρθε και το γκολ στο 24ο λεπτό από τον Γερμανό μεσοεπιθετικό και όλα έδειχναν να πηγαίνουν βάσει σχεδίου για τους Περιστεριώτες.

Με δεδομένο ότι οι Αγγλοι είχαν το μυαλό τους στον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος με την Τσέλσι, οι παίκτες του Μπάγεβιτς δεν δυσκολεύονταν ιδιαίτερα να κρατήσουν τους αντιπάλους τους μακριά από την περιοχή του Ιτάνζ. Τουλάχιστον μέχρι τις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου όπου ο Τέιλορ με φάουλ δέκα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή σημείωσε το 1-1, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο μέρος ήταν φανερό πως η ψυχολογία είχε αλλάξει στρατόπεδο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν διώξει κάθε άγχος και αυτό φαίνονταν στις κινήσεις των αναπληρωματικών του Αλαν Πάρντιου. Αλλωστε οι καλύτερες στιγμές του δεύτερου ημιχρόνου ανήκουν στους Αγγλους οι οποίοι αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια ίσως να είχαν φύγει νικητές από το Περιστέρι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης (86′ Καραγκούνης), Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Δημούτσος, Μπέλιτς (61′ Σουμπίνιο), Επστάιν, Κούτσι (61′ Καραμάνος.)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Χάρπερ, Ταβερνίερ, Γουίλιαμσον, Περτζ, Τέιλορ, Μπιγκιριμάνα, Ανίτα, Μαρβό (71′ Γκουτιέρεζ), Ομπερτάν, Γκόσκλιν (64′ Αμαλφιτανό), Σισέ (77′ Κάμπελ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή