«Γλυκιά ήττα» της ΑΕΚ, ισχυρός ο Ατρόμητος

«Γλυκιά ήττα» της ΑΕΚ, ισχυρός ο Ατρόμητος

2' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα σε συνθήκες καύσωνα άρχισε το Σάββατο η Σούπερ Λίγκα, με την πρώτη αγωνιστική να ολοκληρώνεται σε τρεις δόσεις, με το χθεσινοβραδινό ματς της Νέας Σμύρνης. Τα γκολ που σημειώθηκαν στην πρεμιέρα ήταν λιγοστά και σίγουρα υπάρχουν σημεία στα οποία αξίζει να εστιάσουμε απ’ όλα όσα διαδραματίστηκαν στην πρεμιέρα. Κατ’ αρχάς, η ΑΕΚ μπορεί να ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα στο νέο πρωτάθλημα, ωστόσο η εξαιρετική εικόνα της νεανικής ομάδας του Βαγγέλη Βλάχου στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης γέμισε με αισιοδοξία τους φίλους της Ενωσης για τη δύσκολη συνέχεια του ποδοσφαιρικού μαραθωνίου. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βαγγέλης Βλάχος, έχει από χθες τρεις επιπλέον λύσεις, καθώς οι Νίκος Κατσικοκέρης, Γιώργος Κατίδης και Μιγκέλ Ανχελ Κορδέρο προβάρουν τα κιτρινόμαυρα. «Ξέρω πού έχω έρθει και ότι η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα παρά τα προβλήματα που έχει. Η ομάδα έχει ταλέντο και ανθρώπους που κάνουν ό,τι μπορούν για να δώσουν λύσεις στα προβλήματά της. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να βγει από το αδιέξοδο, να ξεπεράσει τα προβλήματά της», τόνισε χθες ο πρώην, πλέον, επιθετικός του Εργοτέλη Νίκος Κατσικοκέρης. Το τυπικό μέρος της μεταγραφής του θα ολοκληρωθεί σήμερα με την έκδοση σχετικής ανακοίνωσης. Ο Γιώργος Κατίδης υπέγραψε χθες τετραετές συμβόλαιο, αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Οσο για τον Κορδέρο, ήρθε χθες το απόγευμα στην Ελλάδα. Στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Ισπανού μέσου στην ΑΕΚ.

Ο Ατρόμητος μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας της Κέρκυρας. Μία νίκη πολύ σημαντική για τον τομέα της ψυχολογίας των παικτών της ομάδας του Μπάγεβιτς, εν όψει της ρεβάνς της Πέμπτης με τη Νιούκαστλ στην Αγγλία. «Δεν ήταν εύκολο, λόγω των καιρικών συνθηκών, υπήρχε πολλή ζέστη και υγρασία. Ωστόσο, είχαμε το μυαλό μας στον αγώνα της Πέμπτης. Σκοράραμε δύο γρήγορα τέρματα και μετά, το μόνο που θέλαμε ήταν να πάρουμε τους τρεις πόντους», δήλωσε χθες ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Περιστερίου Θανάσης Καραγκούνης, ο οποίος αναφορικά με την παρουσία του Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του Ατρόμητου ανέφερε: «Δεν πιστεύω ότι κάτι έχει αλλάξει. Ο Ατρόμητος έχει κάνει πολύ λίγες μεταγραφές, συνεπώς λίγοι είναι οι νέοι παίκτες. Ωστόσο, η νοοτροπία είναι η ίδια, δηλαδή να έχουμε τον έλεγχο μπάλας».

Την ίδια ώρα, στον Αστέρα Τρίπολης εντάχθηκε ο Πάμπλο ντε Μπλάσιτς. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός υπέγραψε χθες διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Αρκαδίας, που έκανε ιδανικό ξεκίνημα στη Σούπερ Λίγκα. Αναφορικά με τους νεοφώτιστους, ικανοποίηση επικρατεί στον Πλατανιά Χανίων για τη «λευκή» ισοπαλία στα Γιάννινα. Η Βέροια και ο Πανθρακικός γνώρισαν την ήττα από Ολυμπιακό (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός) αντίστοιχα, αλλά είχαν πολύ καλή απόδοση κόντρα σε παραδοσιακές ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ισοπαλία στο «Γεντί Κουλέ» στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και την Ξάνθη φαντάζει δίκαιο αποτέλεσμα, με τους Ακρίτες να μένουν αήττητοι για έκτη σερί πρεμιέρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή