Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Γάλλος μέσος Στίβεν Ενζονζί

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Γάλλος μέσος Στίβεν Ενζονζί

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ερυθρόλευκα προβάρει ο Στίβεν Ενζονζί. Ο Γάλλος αμυντικός μέσος της Μπλάκμπερν αναμένεται σήμερα στην Ελλάδα, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, με τους «Πειραιώτες» να έχουν τη δυνατότητα αγοράς των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι του 2013. Τα τρία τελευταία χρόνια, ο Ενζονζί αγωνίστηκε σε 86 παιχνίδια με την Μπλάκμπερν, πετυχαίνοντας έξι γκολ. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Γαλλίας. Παράλληλα, συνεχίζεται η αναζήτηση στην αγορά του εξωτερικού ενός αριστερού χαφ που θα καλύψει το κενό του Μιραλάς. Θεωρείται απίθανο να αποκτηθεί ο Κουαρέσμα της Μπεσίκτας. Επίσης, η διοίκηση του Ολυμπιακού αισιοδοξεί πως θα καταλήξει σε συμφωνία με τον Βασίλη Τοροσίδη για την επέκταση συμβολαίου του, μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος της Ρόμα για την απόκτηση του αρχηγού των «ερυθρόλευκων». Ωστόσο, στη διάρκεια της εβδομάδας δεν πρόκειται να δρομολογηθούν εξελίξεις στην υπόθεση του νέου συμβολαίου του διεθνούς αμυντικού.

Ωρα κλήρωσης

Την ίδια ώρα, σε ρυθμούς Τσάμπιονς Λιγκ κινούνται άπαντες στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι του πρωταθλητή Ελλάδας έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στην κλήρωση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης που θα διενεργηθεί σήμερα στο Μονακό. Ο Ολυμπιακός θα είναι επικεφαλής του 3ου γκρουπ. Οι αντίπαλοί του θα προκύψουν από το 1ο, το 2ο και το 4ο γκρουπ δυναμικότητας.

«Εγώ θα ήθελα να παίξουμε εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι η αγαπημένη μου ομάδα», είναι η προτίμηση του Τζαμέλ Αμπντούν. Και εξηγεί το γιατί: «Το να έχουμε μία μεγάλη ομάδα στον όμιλο είναι πάντα καλό. Είναι όμορφο να παίζεις απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα».

– Με τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό αποχώρησε από τη χθεσινοβραδινή προπόνηση ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή