«Βράζει» η αποψινή ρεβάνς του ΠΑΟΚ

«Βράζει» η αποψινή ρεβάνς του ΠΑΟΚ

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τονίζουν συνεχώς πως δεν πρόκειται να επηρεαστούν από το κλίμα που επικρατεί πριν από την αποψινή ρεβάνς με τη Ραπίντ Βιέννης για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ (21.45). Ουδείς είναι, όμως, βέβαιος ότι μπορούν να τα καταφέρουν, καθώς οι συνθήκες που επικρατούν είναι για τους περισσότερους πρωτόγνωρες. Δεν υπάρχουν δα και πολλοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι να έχουν «πετάξει» για αναμέτρηση ευρωπαϊκής διοργάνωσης με συνοδεία ανδρών από ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας. Βέβαια, στον ΠΑΟΚ από την αστυνομική διεύθυνση της Βιέννης έχουν πάρει διαβεβαιώσεις για δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, θέλουν όμως από την πλευρά τους να κάνουν κάθε τι δυνατό προκειμένου να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα με την αποστολή, η οποία με την προσγείωση «ενισχύθηκε» και από Αυστριακούς αστυνομικούς. Ομως, ακόμη και με αυτά τα δεδομένα ο Γιώργος Φωτάκης τονίζει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα εμφανιστούν συγκεντρωμένοι: «Η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, παρουσιάζει καλό αγωνιστικά πρόσωπο και είναι στο χέρι μας να πάρουμε την πρόκριση. Δεν θα μας επηρεάσει η όλη κατάσταση. Ως ποδοσφαιριστές βγάλαμε μια ανακοίνωση, το μυαλό μας πρέπει να παραμείνει συγκεντρωμένο στον στόχο, σε αυτά που μας έχει πει ο προπονητής, ούτως ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Οφείλουμε να είμαστε το ίδιο σοβαροί και συγκεντρωμένοι όπως στο πρώτο παιχνίδι». Από την πλευρά τους ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία της Ραπίντ Βιέννης δεν έχασαν την ευκαιρία να σταθούν στα όσα συνέβησαν πριν από μία εβδομάδα στην Τούμπα: «Συζητιέται στην ομάδα, όπως και στον υπόλοιπο σύλλογο το κλίμα που υπάρχει. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς και αυτό είναι και πιο εύκολο, καθώς θα μπορούμε να κάνουμε ζέσταμα κανονικά και όχι στη φυσούνα. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της Ραπίντ, Στέφεν Χόφμαν.

Από την πλευρά του και ο προπονητής των Αυστριακών, Πίτερ Σέτελ, δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη: «Ολοι οι παίκτες επηρεάστηκαν από τα γεγονότα. Στη διάρκεια των επεισοδίων οι παίκτες μας ήταν στα αποδυτήρια, ενώ ο ΠΑΟΚ έκανε κανονικά προθέρμανση. Δεν ξέραμε αν θα γίνει το παιχνίδι. Αιφνιδιαστήκαμε όταν μας είπαν ότι αρχίζει σε δύο λεπτά…».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή