ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ

1' 58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δικαστήριο που δεν… δικάζει

Η απόφαση του Τακτικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ να αναβάλει τη συζήτηση της προσφυγής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της Σούπερ Λιγκ για την απόφαση της αναδιάρθρωσης, λόγω της «ένστασης» για μη νόμιμη σύνθεση του δικαστηρίου, δημιουργεί ερωτήματα που εκθέτουν την ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Πώς είναι δυνατόν ένα ποδοσφαιρικό δικαστήριο να συνέρχεται για να δικάσει και να μη γνωρίζει αν η σύνθεσή του είναι νόμιμη ή όχι; Νομιμοποιείται ένα δικαστήριο που δεν γνωρίζει αν έχει νόμιμη σύνθεση να συζητήσει υποθέσεις και να εκδώσει αποφάσεις; Διότι στη συνεδρίαση της περασμένης Τρίτης, εκτός από την προσφυγή του Παναθηναϊκού, υπήρχαν στο πινάκιο περίπου 35 υποθέσεις! ΜΠΛΟΥ.

Μηνύσεις και αγωγές

Οι δικαστικές περιπέτειες του Γιώργου Κιντή δεν περιορίζονται στη μήνυση που κατέθεσε κατά των πρώην διοικούντων την ΠΑΕ ΑΕΚ για την «Empire 1924». Πριν από περίπου 10 ημέρες ο κ. Κιντής είχε στείλει εξώδικο στον πρώην ιδιοκτήτη του Πανιωνίου, Κωνσταντίνο Τσακίρη, υποστηρίζοντας ότι έχει λαμβάνειν ακόμα 20.000 ευρώ από την περίοδο που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης. Η απάντηση του κ. Τσακίρη ήρθε με αγωγή για κακοδιαχείριση… Γ. Β.

Μόνο κακό κάνουν

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ Ανδρέας Δημητρέλος είχε αποκαλύψει ότι μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα έχει τελειώσει (θετικά ή αρνητικά) το θέμα των υποψήφιων επενδυτών. Από την ημέρα αυτής της τοποθέτησης, στην ομάδα έχουν συμβεί «πράματα και θάματα», που ξεκίνησαν με τη φυγή Μαύρου και συνεχίζονται με τη μήνυση Κιντή. Μάλιστα, «διέρρευσε» και η αλληλογραφία, πιθανότατα για να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα στις πράξεις. Το ερώτημα που τίθεται είναι, ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή να γίνουν όλα αυτά; Μήπως θα έπρεπε να περιμένουν να ολοκληρωθεί η υπόθεση Βιντιάδη και στη συνέχεια να δρομολογούσαν τις εξελίξεις; Τώρα, και σε προβληματισμό έβαλαν τους επενδυτές για το αν έχουν πλήρη γνώση των οικονομικών και επηρεάζουν το κλίμα στην τελευταία ομάδα της βαθμολογίας. Δ. Λουκ.

Ξανά στα πλατό της άρσης

Μια έκπληξη περίμενε όσους μη Γιαννιώτες βρέθηκαν στο περιφερειακό πρωτάθλημα άρσης βαρών, στα Ιωάννινα. Είδαν τον 4ο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας στην κατηγορία των 85 κ. («στο τσακ» έχασε το χάλκινο μετάλλιο από τον νυν πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας, Πύρρο Δήμα) και κάτοχο ασημένιου ευρωπαϊκού μεταλλίου στο ζετέ, Γιώργο Μαρκούλα, ν’ αγωνίζεται ύστερα από πέντε χρόνια τυπικής (και επτά ουσιαστικής) απουσίας από τα πλατό. Μπορεί να μη σήκωσε πολλά κιλά συγκριτικά με το παρελθόν, αλλά η ταχύτητα ταχύτητα και η τεχνική τεχνική. Ν. Α. ΚΩΝ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή