Στην τελική ευθεία ΠΑΟΚ, Αρης για το ντέρμπι της «επιβίωσης»

Στην τελική ευθεία ΠΑΟΚ, Αρης για το ντέρμπι της «επιβίωσης»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επιστροφή των διεθνών και του τραυματία Βίτορ περιμένει σήμερα ο Χουμπ Στέφενς, για να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του ενόψει του παιχνιδιού με τον Αρη την Κυριακή στην Τούμπα. Ο Ολλανδός τεχνικός είχε τονίσει αμέσως μετά το «ναυάγιο» με τον Ολυμπιακό πως θα περίμενε να είναι όλοι παρόντες για να μιλήσει στους παίκτες του για τον συγκεκριμένο αγώνα και μένει να φανεί αν θα το κάνει σήμερα. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Στέφενς δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τον Βίτορ αντί του Κατσικά. Ο Πορτογάλος αμυντικός, πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ φέτος, θα έχει κάνει μέχρι την Κυριακή τέσσερις προπονήσεις, που δεν είναι αρκετές για να αγωνιστεί μετά από απουσία σχεδόν τριών βδομάδων. Στην Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται από σήμερα και ο Ιβάν Σαββίδης και θα παρακολουθήσει το τοπικό ντέρμπι από τη σουίτα του στην Τούμπα.

Στον Αρη, παρουσία του Δημήτρη Ηλιάδη πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ομάδας στο Δασυγένειο. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε συνομιλία με τον Ζόραν Μιλίνκοβιτς, αλλά και με τον νέο αρχηγό, Νίκο Αγγελούδη, εκφράζοντας τη στήριξή του στην προσπάθεια που γίνεται για να βγει η ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο. Θα είναι «παρών» και αύριο και μεθαύριο και θα μιλήσει στους παίκτες πριν από το ντέρμπι της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή