Συμφωνία με Κουίνσι, έτοιμος ο Μαρινάκης

Συμφωνία με Κουίνσι, έτοιμος ο Μαρινάκης

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κεφάλαιο Κουίνσι έκλεισε με «χάπι εντ» για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό, μετά τη συμφωνία των δύο πλευρών για τον τρόπο εξόφλησης των οφειλομένων και τους όρους λύσης του συμβολαίου του τον Ιανουάριο. Συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, ο Γκανέζος επιθετικός πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις βρέθηκε η χρυσή τομή: θα εισπράξει άμεσα ένα ποσό από τα οφειλόμενα και τα υπόλοιπα θα του καταβληθούν με δόσεις στα επόμενα δύο χρόνια. Συμφωνήθηκε, επίσης, να μείνει ελεύθερος τον Ιανουάριο αν βρει ομάδα και μέχρι τότε να προπονείται στο «Απήλιον» για να είναι σε καλή κατάσταση. Κλείνει, έτσι, ένα ακόμη μέτωπο, ενόψει του ελέγχου από την UEFA τον Δεκέμβριο.

Η προετοιμασία για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση, με τους διεθνείς να επιστρέφουν σήμερα και ουσιαστικά να μπαίνουν στο πρόγραμμα από αύριο. Ο Μαρινάκης προπονήθηκε για πρώτη φορά σε φουλ ρυθμούς, ενώ οι Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Αποστολόπουλος έκαναν ατομικό.

– Στις 10 Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει το Παναθηναϊκό Κίνημα την πρότασή του για την κατασκευή νέου γηπέδου στον χώρο της Λεωφόρου.

– Μέσω της σελίδας της στο facebook ευχήθηκε η Παναθηναϊκή Συμμαχία στη «Θύρα 13» για τα γενέθλιά της: «ΠΑΟ Θρησκεία Θύρα 13. Σαν σήμερα 19/11/1966, πριν 47 χρόνια, ιδρύθηκε και λειτούργησε η Θύρα 13, ο πρώτος σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων στην Ελλάδα. Το καταστατικό υπέγραψαν 26 άτομα και πρώτος οργανωτής ήταν ο Λάκης Ρουλαλάς. Ευχές στη Θύρα 13 να τα χιλιάσει και να είναι πάντα πρωτοπόρος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή