Ξανά στο προσκήνιο το Κύπελλο Ελλάδος

Ξανά στο προσκήνιο το Κύπελλο Ελλάδος

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προβάδισμα πρόκρισης στον προημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος θα επιχειρήσει να αποκτήσει απόψε (20.00) ο Ολυμπιακός στον πρώτο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για τη φάση των «16», που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Στην αποστολή που γνωστοποίησε χθες βράδυ ο Μίτσελ δεν συμπεριλαμβάνεται ο Κώστας Μήτρογλου. Αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Πλην του Μήτρογλου, αποκλείστηκε ακόμη ο Παπαδόπουλος, ο οποίος στη χθεσινή προπόνηση προφυλάχθηκε λόγω κόπωσης, ακολουθώντας συντηρητικό πρόγραμμα, αλλά και ο Σέποβιτς εξαιτίας μικροενοχλήσεων στον δεξιό δικέφαλο. Για αγωνιστικούς λόγους, εκτός πλάνων είναι και οι Ρομπέρτο (για πρώτη φορά στην περίοδο), Σάμαρης, Ιμπαγάσα, Γιαταμπαρέ, Φουστέρ, Σαλίνο, Μιγκέλ Τόρες και Γιαννιώτης. Αντιθέτως, ο Ισπανός τεχνικός έχει στα πλάνα τον Πελέ, ο οποίος θα είναι πιθανότατα το μοναδικό μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου. «Η θέση μου είναι στο κέντρο του γηπέδου. Προσπαθώ αρκετά να οργανώνω το παιχνίδι, να έχω καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες μου και να κρατάω την μπάλα εκεί. Ωστόσο, πάντα ψάχνω την ευκαιρία να πλησιάσω την αντίπαλη περιοχή, ώστε να βρω χώρο και να σουτάρω. Αισθάνομαι 100% έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου», δήλωσε χθες ο Πελέ.

Ο Μίτσελ έχει στην αποστολή τον Σιόβα, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, για πρώτη φορά τον Ρόι Κάρολ, αλλά και τους νεαρούς Βέργο και Βούρο. Για το αποψινό ραντεβού με τον Αστέρα υπολογίζονται οι Μπονγκ, Κάμπελ, Κάρολ, Ντομίνγκεζ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγιερι, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπάζογλου, Πελέ, Σαβιόλα, Σιόβας, Βέργος, Βούρος, Βάις. Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Αστέρα, Στάικος Βεργέτης, δεν υπολογίζει τους Ντε Μπλάσις, Λούι, Ναβάρο και Κουρμπέλη, ενώ στο αρχικό σχήμα ενδέχεται να βρεθεί ο Σαλιφά Σανκαρέ.

Νωρίτερα, στις 17.30, ο Αιγινιακός θα υποδεχθεί τον Πανιώνιο στην Κατερίνη, επίσης για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή