ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Αιγάλεω και της ΑΕΚ για «εκτεταμένα επεισόδια» στον μεταξύ τους αγώνα άσκησε ο εισαγγελέας ποδοσφαίρου της ΕΠΟ. Σύμφωνα με τα άρθρα που επικαλείται, οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με ποινή αποκλεισμού έδρας από δύο έως τρεις αγωνιστικές και αφαίρεση τριών βαθμών. Οσον αφορά τα χρηματικά πρόστιμα, για τις ομάδες της κατηγορίας δεν μπορούν να υπερβαίνουν τις 2.500 ευρώ ανά αδίκημα.

ΒΛΑΝΤΕ ΝΤΙΒΑΤΣ: Τον θάνατο του πατέρα του, Μιλένκο, σε αυτοκινητικό δυστύχημα, θρηνεί ο Σέρβος βετεράνος παίκτης του μπάσκετ. Ο ίδιος επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο, μαζί με τη μητέρα του και τη σύζυγό του.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Την απόκτηση του Λι Κουκ ανακοίνωσε η ομάδα της Ριζούπολης. Ο 31χρονος Αγγλος μέσος είναι εισήγηση του Λόρι Σάντσεζ και έχει αγωνιστεί σε Γουότφορντ, Νιου Γιορκ, ΚΠΡ, Φούλαμ, Τσάρλον και Λέιτον Οριεντ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ανακοινώθηκε και τυπικά η απόκτηση του Πάουλο Ασουνσάο από την ΠΑΕ της Βοιωτίας.

ΟΦΗ: Κοντά στην επιστροφή του στην κρητική ομάδα βρίσκεται ο 32χρονος Σλοβένος μέσος Μίρνες Σίσιτς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Την πόρτα της εξόδου από την ομάδα του Ηρακλείου βλέπει ο τερματοφύλακάς της, Γρηγόρης Αθανασίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κρητική ΠΑΕ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μιχάλη Σηφάκη.

ΒΟΛΕΪ: Χωρίς εκπλήξεις διεξήχθη η 2η αγωνιστική της Α1 γυναικών (εξ αναβολής). Τα αποτελέσματα: Ηρακλής Κ. – Πανναξιακός 3-2, Παναθηναϊκός – Σταυρούπολη 3-0, Ηρακλής Θ. – Βριλήσσια 0-3, Μαρκόπουλο – ΑΕΚ 0-3, Ιωνες – Ολυμπιακός 0-3, Μακεδόνες – Ρέθυμνο 3-1.

ΠΟΛΟ: Ο Ολυμπιακός έχασε στην Ουγγαρία από την Εγκερ με 12-11 για τον Α΄ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών. Ηταν η 4η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια. Με «λουκέτο» κινδυνεύει το κολυμβητήριο του Ζαππείου, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα για τη θέρμανση της πισίνας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή