«Ζωντανή» η εθνική χάντμπολ στο κυνήγι της πρόκρισης

«Ζωντανή» η εθνική χάντμπολ στο κυνήγι της πρόκρισης

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την πρόκριση στα πλέι οφ του παγκοσμίου πρωταθλήματος «φλερτάρει» η εθνική ομάδα των ανδρών. Το αντιπροσωπικό συγκρότημα, με όπλο την εξαιρετική άμυνα, νίκησε χθες στη Θεσσαλονίκη την Ολλανδία με 24-19. Το Σάββατο θα βρεθεί στο Βέλγιο, όπου θα αντιμετωπίσει την «οικοδέσποινα» ομάδα διεκδικώντας το «μαγικό χαρτάκι». Βέβαια, η νίκη επί του Βελγίου πρέπει να συνδυαστεί και με ισοπαλία ή ήττα του Ισραήλ από την Ολλανδία. Χθες, το Ισραήλ νίκησε το Βέλγιο με 27-25.

Στο χθεσινό παιχνίδι, κορυφαίος από ελληνικής πλευράς ήταν ο τερματοφύλακας Γιώργος Γεωργιάδης. Πήρε τη θέση του Κώστα Τσιλιμπάρη στο 8-7 και πραγματοποίησε 18 επεμβάσεις με ποσοστό 60%. Χαρακτηριστικό είναι ότι η Ολλανδία έμεινε χωρίς γκολ για, περίπου, 20 λεπτά.

ΕΛΛΑΔΑ: Τσιλιμπάρης, Παλάσκας 2, Μαστορογιάννης 2, Ευαγγελίδης 5, Γεωργιάδης Γ., Αλβανός 7, Γιαννόπουλος, Γεωργιάδης Δ., Παπαδόπουλος 4, Τζηράς 1, Παπαδιονυσίου, Γρηγοριάδης, Μαραγκός 2, Πετρίδης 1, Κωστακίδης, Οικονόμου.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Φέριανς 6, Μπελγκάμεν, Φινκ, Ντε Κάιπερ, Σλούιτερς, Ταντέιζ, Βαν Σίε 1, Σάγκεν 3, Σέλεκενς, Βαν Ντεν Μπέουκερ, Σμιτς 6, Στάινς 1, Αντάμς, Βαν Νταμ, Χόιτινγ, Χάενεν 2.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή