Παρουσιάζεται ο Πέτριτς, πρόβλημα με Μέντες, Κοτσόλη

Παρουσιάζεται ο Πέτριτς, πρόβλημα με Μέντες, Κοτσόλη

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκπληξη δεν υπήρξε! Οι ιατρικές εξετάσεις του Μλάντεν Πέτριτς ήταν πεντακάθαρες και δεν απομένει πλέον παρά να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 χρόνου με τον Παναθηναϊκό, με συνολικές απολαβές περίπου 600 χιλ. ευρώ (200 μέχρι το καλοκαίρι και 400 για την επόμενη περίοδο) συν κάποια μπόνους. Το τυπικό κλείσιμο της μεταγραφής θα γίνει σήμερα το πρωί. Θα ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση και η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου, στις 14.30 στην Λεωφόρο.

Ο 33χρονος Κροάτης επιθετικός πήγε ήδη στο Κορωπί και έκανε ατομικό πρόγραμμα για να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Εχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για αρκετό διάστημα όσο ανήκε στη Γουέστ Χαμ, γυμνάζεται εντατικά εδώ και καιρό, αλλά έχει ένα μικρό πρόβλημα στη γάμπα που θα τον κρατήσει εκτός αγώνων για περίπου δύο εβδομάδες. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, ο Πέτριτς ίσως κάνει ντεμπούτο στον εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά. Από τα διαθέσιμα νούμερα, διάλεξε το 33. Με βάση τα όσα έχει δηλώσει ο Νταμπίζας δεν αναμένονται άλλες κινήσεις σ’ αυτή τη μεταγραφική περίοδο, αλλά αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση σε προσιτή τιμή, ο Παναθηναϊκός δεν θα αδιαφορήσει.

– Πέρα από τον τραυματία Σίλντενφελντ και τους τιμωρημένους Ζέκα, Τριανταφυλλόπουλο, εκτός πλάνων από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο, ίσως μείνουν και οι Μέντες, Κοτσόλης. Ο πρώτος έχει γαστρεντερίτιδα και ο δεύτερος ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή