ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Σπουδαία μεταγραφή για τον Γκιώνη

Με τα χρώματα της 10 φορές πρωταθλήτριας Ευρώπης, Μπορούσια Ντίσελντορφ, θα αγωνίζεται από τον προσεχή Σεπτέμβριο ο Παναγιώτης Γκιώνης. Η μεταγραφή αναμένεται να βοηθήσει τον τριταθλητή Ευρώπης στην προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ

Σέντρα στις Αχαρνές

Στο Δημοτικό Στάδιο Αχαρνών ανοίγει η αυλαία της 15ης αγωνιστικής, όπου ο Αχαρναϊκός υποδέχεται τον Φωστήρα για τον 1ο όμιλο. Η σέντρα έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 15.00 (OTE sport4).

ΑΕΚ

Αμφίβολος ο Μπρέσεβιτς

Με ένα πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ενωσης για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Περαμαϊκό. Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

ΟΦΗ

Παράπτωμα Μακουκούλα

Αδικαιολογήτως απών από τη χθεσινή προπόνηση ήταν ο Αρίζα Μακουκούλα. Ο Πορτογάλος επιθετικός, όταν επιστρέψει, θα κληθεί σε απολογία και στη συνέχεια θα τιμωρηθεί με όσα προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ

Απαγόρευση σε Κομπότη

Με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημέρες και πρόστιμο 2.500 ευρώ τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ τη 17η αγωνιστική.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Αναβολή λόγω διαιτητών

Αναβλήθηκε η αγωνιστική δραστηριότητα του χάντμπολ γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς οι διαιτητές έχουν αποφασίσει την επ’ αόριστον αποχή από τα καθήκοντά τους. Διεκδικούν τα οδοιπορικά των προηγούμενων ετών.

ΣΤΙΒΟΣ

Εκκίνηση με ημερίδα

Η προπονητική ημερίδα που θα διεξαχθεί αύριο στο κλειστό του ΟΑΚΑ αναμένεται να αποτελέσει για πολλούς πρωταθλητές του στίβου τον… εναρκτήριο αγώνα της χρονιάς. Η ημερίδα θα αρχίσει στις 16.00 και, μεταξύ άλλων, θα αγωνιστούν ο Αντώνης Μάστορας (ύψος), Δημήτρης Τσιάμης (τριπλούν), Τάσος Γαλαζούλας (μήκος) κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή