Κατήφορος χωρίς φρένο για Αρη

Κατήφορος χωρίς φρένο για Αρη

2' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας σταμάτησε στο νούμερο… 13 το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού, ο οποίος κράτησε, πάντως, το αήττητο στο πρωτάθλημα με το 0-0 κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ γρουσούζικη αποδείχθηκε και για τον Αρη ο οποίος ηττήθηκε από την Καλλονή με 3-1 στο ΟΑΚΑ και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Ο Αρης ζει έναν εφιάλτη σε… επεισόδια. Μπορεί χθες να προηγήθηκε με 1-0 με γκολ του Μανιά στο 14΄ και να διαμαρτύρεται για τον τρόπο με τον οποίο η Καλλονή ισοφάρισε στο 34΄, καθώς ο Ζακουανί πριν σκοράρει με κεφαλιά τράβηξε τον Μανιά για να αποκτήσει πλεονέκτημα, όμως από εκεί και πέρα δεν έκανε απολύτως τίποτα για να δικαιολογήσει την κρισιμότητα του αγώνα. Οταν, δε, ο Μανούσος στο 49΄ με βολέ εν κινήσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη για το 2-1, τα πράγματα είχαν ουσιαστικά τελειώσει.

Οι παίκτες του Σούλη Παπαδόπουλου δεν είχαν καθαρό μυαλό για να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και στο 87΄ ο Λεοζίνιο σαν σε προπόνηση, έκανε κούρσα το μισό γήπεδο, πλάσαρε τον Διούδη και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στον ΠΑΟΚ, το κλίμα είναι κακό παρά τη νίκη επί του Παναιτωλικού με σκορ 1-0, αλλά για εκ διαμέτρου αντίθετες αιτίες. Ο «Δικέφαλος» δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, αυτό παραδέχθηκε και ο Χουμπ Στέφενς μετά τον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου και χθες στην προπόνηση έκανε δριμείες παρατηρήσεις στους παίκτες του για την αγωνιστική τους συμπεριφορά.

Για τον Ολυμπιακό, στο Περιστέρι, ήρθε η δεύτερη ισοπαλία του στο πρωτάθλημα μετά το 0-0 στο Αγρίνιο, αλλά η διαφορά με τον δεύτερο ΠΑΟΚ παραμένει σε επίπεδα ασφαλείας έστω κι αν μειώθηκε στους 8 βαθμούς. Ο σοβαρός τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα στη σαββατιάτικη προπόνηση τον αφήνει εκτός αγωνιστικής δράσης έως το τέλος της περιόδου και έχει φέρει στο προσκήνιο το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ. Από την Ελλάδα, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο άμεσης ένταξης του Αυλωνίτη του Πανιώνιου στο δυναμικό τους, ενώ από το εξωτερικό παρακολουθούν την περίπτωση του διεθνούς Σέρβου αμυντικού της Γκρασχόπερς, Μίλαν Βίλοτιτς.

Τα μάτια ανοικτά στο μεταγραφικό παζάρι έχει και ο Παναθηναϊκός. Αν και δεν έχει μεγάλες οικονομικές δυνατότητες, εξετάζει προσιτές και ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για τώρα ή το καλοκαίρι, με την περίπτωση του Πάτρικ Ολσεν να επανέρχεται στο προσκήνιο. Η πιθανότητα να αποκτηθεί δανεικός από την Ιντερ ο Δανός μέσος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το αν ο Τάσος Λαγός απαντήσει θετικά ή αρνητικά στην πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του. Δεν είναι αρνητικός, εξετάζει, όμως, και μια πρόταση από γερμανική ομάδα. Ο Νίκος Νταμπίζας περιμένει σύντομα οριστική απάντηση για να κάνει τον προγραμματισμό του. Κύκλοι της ΠΑΕ διέψευσαν δημοσίευμα που ήθελε τον Μιχάλη Σηφάκη να αποτελεί στόχο για το καλοκαίρι, όταν τελειώσει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο. Αγνοια δηλώνεται και για σενάρια περί ενδιαφέροντος του ΑΠΟΕΛ για τον Σίλντενφελντ.

Η διπρόσωπη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο νικηφόρο 1-0 με τον Πανιώνιο (εξαιρετικός στο α’ ημίχρονο, κάκιστος στο β’) προβληματίζει τον Αναστασίου, ο οποίος ζήτησε μεγαλύτερη σταθερότητα από τους παίκτες του. Οι Λαγός, Μέντες και Πέτριτς γυμνάστηκαν ατομικά και δεν υπολογίζονται για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών, όπως και ο Ζέκα που είχε πυρετό και δεν γυμνάστηκε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή