Στον εισαγγελέα ο έλεγχος του Αρη

Στον εισαγγελέα ο έλεγχος του Αρη

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας κατά πάσα πιθανότητα το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Αρη, του φορέα που είναι μεγαλομέτοχος στην ΠΑΕ, θα παραδώσει στον οικονομικό εισαγγελέα το πόρισμα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου που έκανε για περισσότερο από έναν χρόνο ιδιωτική εταιρεία ορκωτών λογιστών. Είναι το πόρισμα που καταγράφει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έκαναν οι διοικήσεις της περιόδου 2004-12 που οδήγησαν τον ποδοσφαιρικό Αρη στη σημερινή τραγική οικονομική και αγωνιστική κατάσταση.

Η απόφαση για παράδοση στον εισαγγελέα πάρθηκε ομόφωνα από το διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών και πλέον τον λόγο έχει η δικαστική αρχή, για να διερευνήσει αν υπάρχουν ποινικές ευθύνες στη (δεδομένη) κακοδιαχείριση της ΠΑΕ Αρης. Οι κίτρινοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε δυσχερή θέση, ειδικά από τη στιγμή που ούτε χθες η ΕΠΟ εξέδωσε δελτία στους νεοαποκτηθέντες παίκτες. Από τον Αρη θεωρούν ότι είναι νομότυποι και έχουν καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στην ομοσπονδία, αλλά προς ο παρόν δελτία δεν έχουν εκδοθεί για τους Μπουγαΐδη, Βλάχου, Γουναρίδη, Κουσίδη και Καμινιώτη. Σε στάση αναμονής βρίσκεται και ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος χθες αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του στον Αστέρα και ανηφόρισε για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να αγωνιστεί ως δανεικός στον Αρη. «Εχουμε ακόμα 15 παιχνίδια. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα. Θα υπάρξει βελτίωση. Ολα γίνονται. Αν έρθει μια νίκη, θα αλλάξει και η ψυχολογία μας. Μπορούμε και ελπίζουμε ότι θα αλλάξει το σκηνικό», επισήμανε χθες σε ραδιοφωνικές δηλώσεις ο (νέος) τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Φοιρός.

Αναμονή Μάρτενς σε ΠΑΟΚ

Μέχρι τα τέλη της εβδομάδας αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Μάαρτεν Μάρτενς. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός περιμένει να ολοκληρωθούν όλα τα διαδικαστικά της μεταγραφής του από την Αλκμααρ στον ΠΑΟΚ, ώστε να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις με τον Δικέφαλο, υπό τις οδηγίες του Χουμπ Στέφενς. Πλέον, ο Ολλανδός τεχνικός αναζητεί τον επιθετικό που θα καλύψει τη θέση του Τόμας Νέτσιντ, αλλά θα έχει τελείως διαφορετικό ρόλο, καθώς ο Στέφενς θέλει «έτοιμο» παίκτη στην κορυφή της επίθεσης.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή