Για την τρίτη νίκη ο ΠΑΟ

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δύο πρώτες νίκες στη φάση των «16» της Ευρωλίγκας έχουν δώσει την καλύτερη ώθηση στον Παναθηναϊκό, που φιγουράρει στην πρώτη θέση του ομίλου και θέλει να παραμείνει σε αυτή, αν σήμερα (21.30) νικήσει και την Εφές Αναντολού στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική. Ο αρχηγός του «τριφυλλιού», Δημήτρης Διαμαντίδης, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν σκέφτονται τις δύο νίκες που έχουν επιτύχει, γιατί «εξαρχής έχουμε πει πως κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η φάση είναι μεγάλη σε διάρκεια και στόχος της ομάδας είναι να σημειώσει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες».

Η Εφές, με προπονητή τον Βαγγέλη Αγγέλου, έχει ηττηθεί στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά σύμφωνα με τον τεχνικό του ΠΑΟ, Αργύρη Πεδουλάκη, «είναι καλή ομάδα και αναζητεί να κάνει νέα αρχή στη διοργάνωση. Για να αξιοποιήσουμε την εκτός έδρας νίκη επί της Λαμποράλ, πρέπει να νικήσουμε την Εφές και να βγάλουμε ενέργεια».

Η διπλή «μονομαχία» με τον Ολυμπιακό στη φάση των «16», αλλά και το προσεχές ντέρμπι στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, την ερχόμενη Δευτέρα, θα απασχολήσουν τους «πράσινους» από αύριο το πρωί και ο Πεδουλάκης υποστήριξε ότι «πρόκειται για συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια που απαιτούν μεγάλη ενέργεια. Χρειάζονται συγκέντρωση. Πιστεύω ότι δεν είναι καλό που οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντιμέτωπες σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης».

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητεί την κόσμια συμπεριφορά των οπαδών στους αγώνες με την Εφές και τον Ολυμπιακό, για την αποφυγή τιμωρίας του ΟΑΚΑ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή