Προχωράει για Ολσεν ο ΠΑΟ, εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις

Προχωράει για Ολσεν ο ΠΑΟ, εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πάγωμα των επαφών με τον Τάσο Λαγό υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να αναζητήσει αμυντικό χαφ ώστε να έχει άμεσα εναλλακτική λύση αν ο 22χρονος μέσος συμφωνήσει από τώρα με άλλη ομάδα, ελληνική ή ξένη, όπως δικαιούται. Από τη στιγμή που άφησε το θέμα ανοικτό, μια τέτοια εξέλιξη δεν αποκλείεται. Η λύση του Ολσεν πληροί ποιοτικά τα στάνταρντ που θέλει ο Παναθηναϊκός και οι επαφές με τον ίδιο και την Ιντερ για τον δανεισμό του είναι σε προχωρημένο στάδιο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάζεται.

• Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μέντες και μάλλον χάνει τον αγώνα με τον Πλατανιά. Ατομικό έκανε και ο Κουτρουμπής (ενοχλήσεις στο δεξί δικέφαλο), ενώ ο Ζέκα αποχώρησε μετά από κτύπημα της μπάλας στο πρόσωπό του. Ο Πέτριτς θα μπει στο κανονικό πρόγραμμα σε 10 μέρες και ίσως προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο 19χρονος Κροάτης δεξιός μπακ χαφ, Φραν Τούντορ, προπονήθηκε για δεύτερη μέρα με την ομάδα των Νέων και άφησε καλές εντυπώσεις.

• Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το «παρών» στην κοπή της πίτας του τεχνικού τιμ των Ακαδημιών και του προσωπικού των προπονητικών εγκαταστάσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή