Πίσω από τις κάμερες

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλά μέτωπα

Μέσα σε 16 μήνες η παρούσα διοίκηση Σαρρή στην ΕΠΟ «κατάφερε» να ανοίξει τόσα μέτωπα με τη Δικαιοσύνη, όσα δεν είχαν ανοίξει οι προηγούμενες διοικήσεις σχεδόν σε όλη τη θητεία τους. Οι υποθέσεις των «στημένων πινάκων διαιτησίας», της «κάρτας υγείας», των πλαστογραφιών για έκδοση δελτίων είναι χαρακτηριστικές. Στις παραπάνω προστίθενται οι καταγγελίες για δωροδοκίες στις ποδοσφαιρικές ενώσεις, η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον περυσινό τελικό Κυπέλλου, η ανοιχτή υπόθεση των «στημένων αγώνων» όπου υπήρξαν οι πρώτες καταδικαστικές αποφάσεις και η απόφαση για φυλάκιση με αναστολή σε μέλος του Δ.Σ. για πλαστογραφία εγγράφου μετά χρήσεως. Πολλά και σοβαρά ανοιχτά μέτωπα με τη Δικαιοσύνη για μια «νέα διοίκηση»…

Φουσκώνει ο λογαριασμός

Ευκαιρία για να εισπράξει περίπου 5 εκατ. ευρώ έχει βρει η FIBA, ενόψει της διαδικασίας των 4 προσκλήσεων που θα δώσει, την επόμενη Κυριακή, στις υποψήφιες εθνικές ομάδες για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο του 2014. Το αδιευκρίνιστο όριο της δωρεάς δίνει απεριόριστη έκταση στον πλειστηριασμό, με αποτέλεσμα οι εθνικές ομοσπονδίες που είναι τα φαβορί να έχουν αναγκαστεί το τελευταίο 10ήμερο να αυξήσουν την αρχική… δωρεά. «Οροφή» δεν υπάρχει και, ως εκ τούτου, και η ελληνική υποψηφιότητα, παρά τις μεγάλες πιθανότητες που έχει, αναγκάζεται να μπει στην τροχιά υψηλότερου πλειστηριασμού, χωρίς όμως και να «πουλήσει τα ασημικά» της για να βρεθεί στα ισπανικά γήπεδα. Η «ταρίφα», πάντως, ξέφυγε από τις πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ.

Προσπάθειες στο κενό

H επιθυμία των παραγόντων του κολυμβητικού τμήματος των «πρασίνων» για να διοργανώσουν το «1ο Τρόπαιο Παναθηναϊκού» δεν βρήκε ανάλογη ανταπόκριση από τη διοίκηση του ΟΑΚΑ και η διοργάνωση εξακολουθεί να αποτελεί όνειρο. «Η διοίκηση του ΠΑΟ συνεργάστηκε επανειλημμένα με τη διοίκηση του κολυμβητηρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί έστω και προσωρινή άδεια, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου. Αυτή την εποχή που δεν υπάρχουν χρήματα για να πραγματοποιηθούν αθλητικές εκδηλώσεις, όταν ένας σύλλογος είναι πρόθυμος να κάνει κάτι τέτοιο, πρέπει όλοι να γίνονται αρωγοί στην προσπάθεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή