Χόρχε Μέσι: Είναι δύσκολο να παραμείνει ο Λέο

Χόρχε Μέσι: Είναι δύσκολο να παραμείνει ο Λέο

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται το σίριαλ της παραμονής ή αποχώρησης του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα, καθώς η πολυθρύλητη συνάντηση του ατζέντη και πατέρα του ποδοσφαιριστή με τον πρόεδρο του καταλανικού συλλόγου δεν απέφερε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα χθες το βράδυ.

«Είναι δύσκολο να παραμείνει ο Λέο», τόνισε σε δήλωσή του στις κάμερες ο Χόρχε Μέσι για τον γιο του κατά τη διάρκεια της ημέρας, και αυτό επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Στην 90λεπτη συνάντηση φαίνεται ότι και οι δύο πλευρές «έπαιξαν άμυνα», με τη διοίκηση να εμφανίζεται εντελώς ανελαστική ως προς την αποχώρηση του Αργεντινού ηγέτη της ομάδας. Ο κ. Μπαρτομέου φέρεται να είπε ότι θέλει να μείνει ο Μέσι στο Καμπ Νου, ότι υπολογίζεται 100% για την ομάδα και ότι του προσφέρει εκ νέου επέκταση συμβολαίου κατά δύο έτη.

Αυτά προκύπτουν από την πλευρά της διοίκησης, ενώ δεν φαίνεται να μπορεί να γίνει ακόμη συζήτηση σχετικά με τη ρήτρα-μαμούθ των 700 εκατ. ευρώ, για την οποία ο πατέρας Μέσι επανέλαβε χθες ότι δεν ισχύει πλέον.

Στο μεταξύ, η Μπαρτσελόνα πιέζει για την απόκτηση του Ζορζίνιο Βαϊνάλντουμ από τη Λίβερπουλ, αλλά ο διακαής πόθος του τεχνικού των «μπλαουγκράνα» Ρόναλντ Κούμαν έχει ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Αγγλίας.

• Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Νεϊμάρ, σύμφωνα με το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να είναι το ένα από τα τρία κρούσματα στην ομάδα, μετά τις σύντομες διακοπές που έκαναν μαζί στο ισπανικό νησί της Ιμπιθα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή