«Ζωντανοί» οι Μπακς, νέο διάστρεμμα ο Αντετοκούνμπο

«Ζωντανοί» οι Μπακς, νέο διάστρεμμα ο Αντετοκούνμπο

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αγωνιστική συσπείρωση των συμπαικτών του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετά τον νέο τραυματισμό του Ελληνα σταρ, απέτρεψε τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς, από τους ημιτελικούς της ανατολικής περιφέρειας στο ΝΒΑ. Τα «ελάφια» νίκησαν για πρώτη φορά, ύστερα από τις τρεις ήττες τους Μαϊάμι Χιτ (118-115), στην παράταση, αλλά η νίκη αποδείχθηκε «πύρρειος», λόγω της αμφίβολης συμμετοχής του Greek Freak (υπέστη και πάλι διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού του) στον πέμπτο αγώνα (ξημερώματα Τετάρτης).

Ο Αντετοκούνμπο πρόλαβε να παίξει 11 λεπτά και να σκοράρει 19 πόντους, ενώ οι άλλοι συμπαίκτες του έκαναν κατάθεση ψυχής, οδήγησαν το παιχνίδι στην παράταση (107-107) και ο Κρις Μίντλετον… «υπέγραψε» την πρώτη νίκη των Μπακς, σημειώνοντας 36 πόντους. Ο Giannis δίνει «μάχη» με τον χρόνο και τις πιθανότητες για να προλάβει να παίξει στον πέμπτο αγώνα. Η ακτινογραφία δεν έδειξε διατάραξη των συνδέσμων, αλλά είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι έχει αποκτήσει μεγάλη ευπάθεια στο ίδιο σημείο του αστραγάλου.

«Οταν έπεσε στο παρκέ, η καρδιά όλων μας σταμάτησε να χτυπάει για ένα δευτερόλεπτο», τόνισε ο τεχνικός των Μπακς, ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ παραδέχτηκε ότι «δεν θα έπρεπε να επηρεάσει εμάς, αλλά πιστεύω ότι χαλαρώσαμε λίγο μετά τον τραυματισμό του Γιάννη».

Με απόλυτη ισορροπία εξελίσσεται ο έτερος ημιτελικός της ίδιας περιφέρειας. Οι Τορόντο Ράπτορς επιβλήθηκαν των Μπόστον Σέλτικς (100-93) και ισοφάρισαν σε 2-2 νίκες. Στους ημιτελικούς της Δύσης που συμμετέχουν και οι δύο ομάδες του Λος Αντζελες, οι Χιούστον Ρόκετς προηγούνται των Λέικερς με 1-0 νίκες και χθες διεξαγόταν ο δεύτερος αγώνας, ενώ οι Κλίπερς ηττήθηκαν 110-101 από τους Ντένβερ Νάγκετς (1-1 νίκες).

• O Παναθηναϊκός νίκησε και στα δύο φιλικά προετοιμασίας που έπαιξε στα Γιάννινα, με αντιπάλους τον Ηρακλή (81-69) και τον ΠΑΟΚ (114-80). Ο Τζίμερ Φρίντετ έλυσε τη συνεργασία του με τους «πράσινους» και επέστρεψε στην Κίνα. Ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά τον Ηρακλή (88-75) στο ΣΕΦ, ενώ η ΑΕΚ επικράτησε του Αρη (66-59) στη Θεσσαλονίκη και χθες του ΠΑΟΚ (83-77). 

• Η Ευρωλίγκα ανανέωσε τη φετινή ανάθεση του φάιναλ φορ στην Κολωνία, το 2021.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή