Βαρύτατες καταγγελίες Ελλήνων ιστιοπλόων κατά της Ομοσπονδίας

Βαρύτατες καταγγελίες Ελλήνων ιστιοπλόων κατά της Ομοσπονδίας

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονιστικές καταγγελίες κατά της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας έκαναν κορυφαίοι Έλληνες ιστιοπλόοι. Σύμφωνα με δηλώσεις τους σε ένα Video teaser άνθρωποι της ομοσπονδίας φέρεται να έχουν πει ότι εάν θέλουν έναν αθλητή «τον καταστρέφουν σε μία νύχτα», ενώ μιλάνε για συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, για κλίμα τρομοκρατίας κλπ. Αυτές οι καταγγελίες προέρχονται από κάποια από τα κορυφαία ονόματα του αθλήματος, όπως Σοφία Μπεκατώρου, Νίκος Κακλαμανάκης, Τάκης Μάντης, Παύλος Καγιαλής κ.α.    

Η «καπετάνισσα», η Σοφία Μπεκατώρου αποφάσισε να μιλήσει για τους ύφαλους που έχει βρει στη στεριά. «Το μοναδικό πράγμα που είχαμε από την ομοσπονδία ήταν ένας συνεχής πόλεμος. Δεν νοείται να ακούω από πρόεδρο ελληνικής ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας ότι εγώ εάν θέλω έναν αθλητή τον καταστρέφω σε μία μέρα. Μάλιστα, σε μία νύχτα, είπε», λέει η κορυφαία αθλήτρια της ελληνικής ιστιοπλοΐας. 

Συγκλονιστική είναι και η νεαρή Βασιλεία Καραχάλιου, η οποία συγκινημένη κλαίει κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της. «Ή είσαι μαζί τους και κάνουν προσωποικά deal ή είσαι απέναντί τους και σε πολεμάνε, και όποιος αντέξει». 

Για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι έκανε λόγο ο Παύλος Καγιαλής ενώ ο Τάκης Μάντης μίλησε για μία ομοσπονδία που μπορεί να οδηγήσει έναν αθλητή στα δικαστήρια.   

Ο Γιάννης Μιτάκης μίλησε για κλίμα τρομοκρατίας και ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης αναφέρθηκε σε ένα «τοξικό περιβάλλον». Μάλιστα, οι αθλητές προανήγγειλαν ότι οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις θα συνεχιστούν.   

Το Video: 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή