Μια μεγάλη ευκαιρία για Αρη και ΟΦΗ

Μια μεγάλη ευκαιρία για Αρη και ΟΦΗ

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο παράγων των εντός έδρας αγώνων, έστω και κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της πανδημίας, δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον Αρη και στον ΟΦΗ, που θα υποδεχθούν, αντίστοιχα, την Κόλος Κοβαλίβκα (21.00) και τον Απόλλων Λεμεσού (20.00), στα νοκ άουτ παιχνίδια του δεύτερου προκριματικού γύρου στο Europa League.

«Παίζουμε εντός έδρας. Πλεονέκτημα, αν και χωρίς κόσμο. Πρόκειται όμως και για νοκ άουτ αγώνα. Ολα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να σταθούμε καλά αμυντικά, να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα και να περιμένουμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός του Αρη, Μίκαελ Ενινγκ, για την ουκρανική αντίπαλο του Αρη, η οποία θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, έχοντας σαφή απειρία.

«Ηρθαμε για να μείνουμε στον θεσμό. Δεν πηγαίνουμε με αλαζονεία αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι. Μην περιμένετε το τέλειο παιχνίδι, αλλά το πιο αποτελεσματικό», κατέληξε ο Ενινγκ.

Στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ φοράει και πάλι το ευρωπαϊκό «κουστούμι» του, ύστερα από 20 χρόνια, και απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού φιλοδοξεί να πετύχει ένα βήμα παραπάνω.

«Αυτή η επιστροφή μάς γεμίζει με πολλά συναισθήματα, τιμή, περηφάνια και ενθουσιασμό. Είναι ωραίο που έχουμε αυτήν την ευρωπαϊκή ευκαιρία και θέλουμε να πάμε ψηλότερα», τόνισε ο Γιώργος Σίμος, που παραδέχθηκε ότι η κυπριακή ομάδα έχει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

«Παίζουν δύο ελληνικές ομάδες και μακάρι να γινόταν να προκριθούν και οι δύο… Ο Απόλλωνας έχει κατακτήσει τίτλους, έχει παίξει τέσσερις φορές σε ομίλους και σίγουρα έχει περισσότερα παιχνίδια από εμάς. Δεν θα σκεφτούμε, όμως, τίποτα άλλο παρά μόνο ότι έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ακόμα μία αγωνιστική υπέρβαση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή