MVP του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για δεύτερη συνεχή χρονιά

MVP του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για δεύτερη συνεχή χρονιά

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κορυφαίος παίκτης του NBA παραμένει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα το βράδυ της Παρασκευής από τη διοργανώτρια αρχή του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά MVP.

Ήδη, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε αναδειχθεί κορυφαίος αμυντικός του πρωταθλήματος για την τρέχουσα σεζόν.

Μάλιστα, γίνεται μόλις ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που την ίδια σεζόν αναδεικνύεται MVP και κορυφαίος αμυντικός. Είχαν προηγηθεί ο Μάικλ Τζόρνταν τη σεζόν 1987-88 και ο Χακίμ Ολάζουον την αγωνιστική περίοδο 1993-94.

Στη διάκριση του Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο twitter και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα ιδιαίτερα θερμό μήνυμα:

Συγκεκριμένα έγραψε: «Two in a row! Congratulations to @Giannis_An34 for winning back to back NBA MVP awards – an amazing feat. He is a true inspiration on and off the court. Greece is very proud. Μπράβο Γιάννη!».

«Δύο στη σειρά! Συγχαρητήρια στον @ Giannis_An34 που κέρδισε για δεύτερη συνεχόμνενη φορά το βραβείο του MVP στο ΝΒΑ. Ενα καταπληκτικό επίτευγμα. Είναι μια πραγματική έμπνευση μέσα και έξω από το γήπεδο. Η Ελλάδα είναι πολύ περήφανη. Μπράβο Γιάννη!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή