Ελληνικές παγίδες με φόντο την Ευρώπη

Ελληνικές παγίδες με φόντο την Ευρώπη

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο αγώνες ανοίγει σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός βάζουν για λίγο στην άκρη τις ευρωπαϊκές τους σκέψεις και καλούνται να επιστρέψουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος, αντιμετωπίζοντας τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό και τον Παναιτωλικό στο «Καραϊσκάκη» αντίστοιχα.

Για τον «Δικέφαλο» η νίκη μοιάζει μονόδρομος, καθώς προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο και παρά το γεγονός ότι είμαστε ακόμα στην αρχή του δρόμου, δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών. Παράλληλα το «τρίποντο» θα του επιτρέψει να δουλέψει χωρίς κραδασμούς ενόψει της ρεβάνς με την Κράσνονταρ την ερχόμενη Τετάρτη στην Τούμπα για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Λίγη ώρα αργότερα στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν το 2 στα 2 στο ξεκίνημα, έχοντας και αυτοί πάντως το μυαλό τους και στην αναμέτρηση της Τρίτης με την Ομόνοια στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας για την ίδια διοργάνωση.

Την Κυριακή, η ΑΕΚ που ξεκίνησε με νίκη στο Αγρίνιο, θέλει ανάλογο αποτέλεσμα και αύριο στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία, η οποία έχει κάνει κακό ξεκίνημα με δύο ήττες. Νωρίτερα, ο Αρης στο ντεμπούτο του Ακη Μάντζιου στον πάγκο του και με δύο νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα που δίνει τον πρώτο του αγώνα για το φετινό πρωτάθλημα.

Τέλος, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ». Οι Κρητικοί προέρχονται από το διπλό στη Λαμία, αλλά στην πρεμιέρα στο ίδιο γήπεδο είχαν παραχωρήσει ισοπαλία στον Παναιτωλικό. Από την άλλη, ο Ατρόμητος έχει οδηγό το 1-1 της περασμένης Παρασκευής στην Τούμπα.

Τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί στη Λάρισα, ενώ για δύο ακόμη παιχνίδια θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Αντίθετα, ντεμπούτο με την ΑΕΛ αναμένεται να κάνει ο Χουάνκαρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή