Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ

Κατώτερος των περιστάσεων ο ΠΑΟΚ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε ούτε και φέτος να κάνει το όνειρο πραγματικότητα, παρότι απέκλεισε ομάδες όπως η Μπεσίκτας και η Μπενφίκα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έπεσε στην παγίδα της Κράσνονταρ και όπως και στο πρώτο παιχνίδι, ηττήθηκε με 2-1 στην Τούμπα. Ετσι για ακόμη μία χρονιά δεν θα συμμετάσχει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία σε αυτούς του Γιουρόπα Λιγκ.   

Οι Θεσσαλονικείς, με ελλείψεις στο ρόστερ τους, δεν έδειξαν να έχουν το καθαρό μυαλό και την ηρεμία που απαιτούνται σε τέτοια παιχνίδια και πλήρωσαν τα λάθη τους αλλά και την έλλειψη του γκολ στις τελικές προσπάθειες που είχαν, ενώ είχαν την ατυχία να βάλουν τους Ρώσους μπροστά στο σκορ, σε ένα κρίσιμο χρονικό σημείο (73΄) και μάλιστα με αυτογκόλ του νεαρού Μιχαηλίδη.    

Ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας κορυφαίες στιγμές αυτές του 16΄ με το πλασέ του Ζίβκοβιτς που απέκρουσε ο Σαφόνοφ και του 34΄ με την κεφαλιά του Κρέσπο, που επίσης νικήθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο β΄ μέρος, μετά το πρώτο δεκάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» πήραν εκ νέου τα ηνία της αναμέτρησης και απείλησαν για πρώτη φορά στο 56΄ με τον Βαρέλα. Παρά το αυτογκόλ του Μιχαηλίδη, οι παίκτες του Φερέιρα αντέδρασαν, ισοφαρίζοντας στο 77΄ με κεφαλιά του Ελ Καντουρί ύστερα από φάουλ του Σβαμπ, όμως οι όποιες ελπίδες εξανεμίστηκαν στο επόμενο λεπτό, όταν σε μια από τις λιγοστές «κόντρες» που έβγαλαν οι φιλοξενούμενοι, ο Καντελά πλάσαρε εύστοχα αφού προηγουμένως ο Βιλένα είχε σουτ στο δοκάρι του Ζίβκοβιτς, σε ένα πεντάλεπτο… τρόμου.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Βαρέλα (76΄ Σβιντέρφσκι), Ινγκασον, Κρέσπο (59΄ Βαγκέ), Γιαννούλης, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Πέλκας (59΄ Τσόλακ), Τζόλης, Ζίβκοβιτς.

ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ: Σαφόνοφ, Πετρόφ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρες, Γκαζίνσκι (83΄ Καμπόλοφ), Ούτκιν (58΄ Σμολνίκοφ), Βιλένα, Κλάεσον, Καμπελά (85΄ Σουλεϊμάνοφ), Μπεργκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή