Σίτι, Πόρτο και Μαρσέιγ στον δρόμο των «ερυθρόλευκων»

Σίτι, Πόρτο και Μαρσέιγ στον δρόμο των «ερυθρόλευκων»

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διαίσθηση του Πέδρο Μαρτίνς βγήκε αληθινή. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού είχε τονίσει πριν από λίγες ημέρες ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του ως αντίπαλος και η κληρωτίδα τού έκανε το χατίρι, καθώς η Πόρτο βρέθηκε τελικά στον δρόμο των «ερυθρολεύκων» στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ενας όμιλος που οι αντίπαλοι δεν τρομάζουν τον Ολυμπιακό, καθώς, με εξαίρεση τη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γουαρδιόλα, τόσο οι «δράκοι» όσο και η Μαρσέιγ, που του έτυχε από το 4ο γκρουπ, δεν είναι «μεγαθήρια».

«Εχω ήδη δηλώσει πως μου άρεσε η επίσκεψη στο Πόρτο. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι ξεκάθαρα η πιο δυνατή ομάδα του ομίλου και οι άλλες τρεις θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση», τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Οσον αφορά στους αντιπάλους, η Πόρτο είναι παλιά γνώριμη, καθώς αυτή είναι η 4η φορά που οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες στη φάση των ομίλων, με τον Ολυμπιακό να μετράει τρεις εντός έδρας νίκες τις σεζόν 1997-98, 1998-99 και 1999-2000, ενώ στο παλιό «Ντραγκάο» είχε μία ισοπαλία και δύο ήττες τις ίδιες σεζόν. Επίσης, αυτή είναι η δεύτερη φορά που οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στη φάση των ομίλων τη δευτεραθλήτρια Γαλλίας, με την οποία έχουν μία νίκη (εκτός) και μία ήττα (εντός). Οσον αφορά τη Μάντσεστερ Σίτι, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός καλείται να την αντιμετωπίσει στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης.

• Η UEFA ανακοίνωσε χθες ότι θα επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα κατά τη διάρκεια των αγώνων στις διοργανώσεις της, με όριο το 30% και μόνο εφόσον το επιτρέπει η νομοθεσία της χώρας που φιλοξενεί τον εκάστοτε αγώνα. Δεν θα επιτρέπονται οπαδοί των φιλοξενουμένων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή