Αγωνιστική με ένταση και «στραβοπατήματα»

Αγωνιστική με ένταση και «στραβοπατήματα»

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρκούσαν τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League 1 για να αρχίσουν οι εντάσεις, οι ενστάσεις και οι παραφωνίες. Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό (1-1) και η τελευταία φάση με το ακυρωθέν γκολ του Χασάν έδωσε την αφορμή για να αμφισβητηθεί ακόμη και η γραμμή του οφσάιντ, η οποία μόλις φέτος προστέθηκε στο σύστημα VAR για να δώσει λύσεις και στις πιο δύσκολες φάσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντέδρασαν έντονα στην απόφαση του διαιτητή Καραντώνη και των βοηθών του, έκαναν λόγο για «ντροπή και ξεφτίλα» και επιτέθηκαν στον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στην ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Παράλληλα, το φύλλο αγώνος φέρεται να «καίει» τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Καραπαπά. Σύμφωνα με αυτό, επιτέθηκε με άλλους ανθρώπους του «ερυθρόλευκου» πάγκου, με ύβρεις στους διαιτητές, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και στα αποδυτήρια.
Την ίδια στιγμή, η ΚΕΔ με ανακοίνωση της, δικαίωνε τους διαιτητές για την  απόφαση που ελήφθη, αναφέροντας πως «με βάση την τεχνολογία, διαπιστώθηκε πως το κεφάλι και ο ώμος του επιθετικού (Ελ Αραμπί) βρίσκονται σε θέση οφσάιντ και, ως εκ τούτου, η απόφαση να ακυρωθεί το γκολ είναι σωστή».

Στο μεταγραφικό μέτωπο, οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν και τυπικά την απόκτηση του 25χρονου Πορτογάλου εξτρέμ Αρμίντο Μπρούνα, με τη μορφή δανεισμού από την Αϊντχόφεν, καθώς και την απόκτηση του 21χρονου Πορτογάλου αριστερού μπακ Ρούμπεν Βινάγκρε ως δανεικού από τη Γουλβς.

Στον Παναθηναϊκό, η ήττα από τον Αρη προκάλεσε νέο προβληματισμό, ωστόσο το κριτήριο για το αν θα υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, φαίνεται να είναι το εκτός έδρας ματς με τον ΟΦΗ μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Nations League. Ο Γιάννης Αλαφούζος στηρίζει προς το παρόν τον Ντάνι Πογιάτος αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Τσάβι Ρόκα, ευελπιστώντας πως κατά τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα ματς της Εθνικής, θα υπάρξει βελτίωση.

Η ΑΕΚ μετά τον θρίαμβο επί της Βόλφσμπουργκ προσγειώθηκε ανώμαλα στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, χάνοντας με 1-0. Μεγαλύτερες απώλειες, όμως, λογίζονται ο τραυματισμός του Γκαρσία, ο οποίος υπέστη θλάση β΄ βαθμού και θα μείνει εκτός δράσης για 6-8 εβδομάδες και η αποβολή με κόκκινη κάρτα του Μάνταλου.

Χθες οριστικοποιήθηκε και η μεταγραφή του 24χρονου διεθνούς Ρουμάνου στόπερ Ιονούτς Νεντελτσεάρου, στο προσκήνιο επανήλθε η περίπτωση του 25χρονου Σουηδού εξτρέμ Μουαμέρ Τάνκοβιτς, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Μπράιτ Ενομπακάρε εξαιτίας πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Στη Φενερμπαχτσέ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος και ανακοινώθηκε επίσημα από τον τουρκικό σύλλογο (για 3+1 έτη), ενώ ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται την απόκτηση του 25χρονου Αυστριακού μέσου Τόμας Μουργκ και του 22χρονου Ισπανού επιθετικού Κρίστο Γκονζάλες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή