Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της ΕΠΟ

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της ΕΠΟ

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης ξεκινάει σήμερα η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της ΕΠΟ, που έχουν προγραμματιστεί για τις 23/11.

Η Γ.Σ., που μετατέθηκε στη Θεσσαλονίκη ώστε να μην αναβληθεί λόγω των περιοριστικών μέτρων για την COVID-19 σε Αττική και Αχαΐα, θα έχει θέμα την εκλογή δικαστών στην πειθαρχική επιτροπή και στην επιτροπή εφέσεων, η οποία είναι ανενεργή εδώ και τρεις μήνες. 

Οι υποψήφιοι εφέτες για να στελεχώσουν την επιτροπή είναι οι: Σοφία Λιγνού, Ηλίας Γκαρένης, Αλκηστις Σιάννου, Αντώνης Μελισσινός, Δήμητρα Μπάρτη, Χριστίνα Πουρνάρα, Μαργαρίτα Στενιώτη, Ιωάννα Κοσίνα, Χρήστος Παπακώστας και Αποστολίνα Παντελίδου.

Χθες η εκτελεστική επιτροπή της ομοσπονδίας αποφάσισε τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου της τρέχουσας περιόδου στο ΟΑΚΑ, ενώ και τη νέα σεζόν θα πραγματοποιηθούν δύο αγώνες μπαράζ για την παραμονή ή την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία (13ος Σούπερ Λιγκ 1 με 2ο της Σούπερ Λιγκ 2), με τον 14ο της Σούπερ Λιγκ 1 να υποβιβάζεται απευθείας.

Με μοναδική διαφωνία αυτή του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη, αποφασίστηκε η παράταση των συμβάσεων των συμβούλων του Μαρκ Κλάτενμπεργκ στην ΚΕΔ (Τριτσώνης, Κουκουλάκης, Καλύβας, Λώλης, Ιωσηφόγλου, Κόκκοτου) έως το τέλος του 2020. Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής φέρεται να συγκεντρώνει στοιχεία για τυχόν παραβατικές συμπεριφορές εις βάρος διαιτητών προκειμένου, όταν το κρίνει, να τα στείλει στην UEFA. Μάλιστα, σε συναντήσεις που είχε με τους διαιτητές τούς συνέστησε να καταγράφουν τα πάντα στο φύλλο αγώνα και από την πλευρά του δεσμεύτηκε να τους προφυλάξει αλλά και να ασχοληθεί με τα χρήματα που τους οφείλονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή