Ολα από μηδενική βάση

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λάσλο Μπόλονι θεωρείται ήδη προπονητής του Παναθηναϊκού, αν και οι ειδικές συνθήκες λόγω COVID-19 ανάγκασαν τις δύο πλευρές να διαμορφώσουν τους όρους και τις λεπτομέρειες της συμφωνίας τους εξ αποστάσεως.

Αυτό που απομένει για να λάβει επίσημο χαρακτήρα η συνεργασία είναι η άφιξη στην Αθήνα του 67χρονου Ρουμάνου προπονητή, ο οποίος χθες μετέβη στην προσωπική του κατοικία στη Νις της Γαλλίας, από τη Βουδαπέστη όπου βρισκόταν.

Μια άφιξη, που αν δεν προκύψει κάποιο σημαντικό εμπόδιο, προσδιορίζεται για απόψε το βράδυ και για την οποία γίνεται προσπάθεια να αποφευχθεί το ενδεχόμενο 14ήμερης καραντίνας αφού η παρουσία του στον πάγκο, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή στο Ηράκλειο, κρίνεται επιβεβλημένη.

Η διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων έχει ολοκληρωθεί, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η χρονική διάρκεια της συμφωνίας θα είναι για 1+1 έτος και οι απολαβές του έμπειρου κόουτς θα αγγίζουν τις 300.000 ευρώ συν μπόνους.

Βασικός στόχος του Παναθηναϊκού για την τρέχουσα περίοδο έτσι όπως τέθηκε στις συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο, που ξεκίνησαν από το περασμένο Σάββατο, είναι το πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας και, παράλληλα, να τεθούν οι βάσεις για ένα σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Επίσης, αναμένεται να γίνει επαναξιολόγηση όλου του έμψυχου δυναμικού (ο Μπόλονι παρακολούθησε τα τρία φετινά ματς του πρωταθλήματος καθώς και ορισμένα περυσινά) αλλά και του τρόπου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ με πολύ πιθανή την αποχώρηση του Τσάβι Ρόκα, άγνωστο είναι αν θα προσληφθεί άλλος τεχνικός διευθυντής. Το κενό αυτό ενδεχομένως να καλυφθεί από το επιτελείο που θα τον πλαισιώσει ή ακόμη και από τον ίδιο.

Ηδη το πόστο του βοηθού ανέλαβε ο μέχρι πρότινος τεχνικός της Κ-19 Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, που ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, ενώ στο προπονητικό τιμ αναμένεται να προστεθούν ένας γυμναστής και ένας αναλυτής αγώνων.

Σε ό,τι αφορά την ενδεχόμενη περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, αυτή δεν αποκλείεται να έχει τη «σφραγίδα» Μπόλονι, με παίκτη επιλογής του σε θέση που έχει διακρίνει πως «πονάει» η ομάδα, ενώ πιθανό να επαναδραστηριοποιηθούν στους «πράσινους» και ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονταν από τον Ντάνι Πογιάτος, όπως οι Καμπετσής, Μπεκ και Μολό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή