Καρέρα: Στόχος η πρόκριση στην επόμενη φάση

Καρέρα: Στόχος η πρόκριση στην επόμενη φάση

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνέχεια στο αήττητο εκτός έδρας σερί που μετράει από το 2011 στο Γιουρόπα Λιγκ θα επιχειρήσει να δώσει απόψε (22.00) η ΑΕΚ απέναντι στην Μπράγκα, ώστε να βάλει από την αρχή τα θεμέλια πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Η Ενωση μετράει δέκα παιχνίδια (πέντε νίκες – πέντε ισοπαλίες με τέρματα 10-2) χωρίς ήττα από τότε που έχασε για τελευταία φορά (3-2 στη Μόσχα από τη Λοκομοτίβ πριν από εννέα χρόνια!), κι αυτό της δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστεί με καλύτερη ψυχολογία μια αναμέτρηση κόντρα σε μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της Πορτογαλίας τα τελευταία χρόνια.  

«Η Μπράγκα είναι μια καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, που παίζει με ταχύτητα. Είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός, συνεπώς θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε σε αυτό και να έχουμε ένα καλό παιχνίδι. 

Στόχος μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση, γι’ αυτό θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη», τόνισε ο Μάσιμο Καρέρα, ενώ νωρίτερα ο Κάρλος Καρβαχάλ, πρώην προπονητής του Αστέρα Τρίπολης και νυν της Μπράγκα, δήλωσε: «Δεν είναι τυχαίο που η ΑΕΚ έχει να ηττηθεί εκτός έδρας στο Γιουρόπα Λιγκ από το 2011. Εχει να δεχθεί γκολ μακριά από την Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο του 2017 και αυτό δείχνει τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε, κι ας είχε ο Καρέρα μόνο τους μισούς παίκτες του διαθέσιμους για την προετοιμασία του αγώνα». Η ΑΕΚ έχει αρκετές απουσίες κυρίως στη μεσαία γραμμή, όπου οι επιλογές του Ιταλού τεχνικού είναι πολύ περιορισμένες, με σημαντική «ένεση» όμως την επιστροφή του Μάνταλου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή