Νέο κρούσμα στον ΠΑΟ, αναβολή με Ζενίτ

Νέο κρούσμα στον ΠΑΟ, αναβολή με Ζενίτ

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πανδημία της COVID-19 εξακολουθεί να «χτυπάει» την Ευρωλίγκα αλλά και συνολικά ολόκληρο το μπάσκετ.

Θύμα αυτή την εβδομάδα ήταν ο Παναθηναϊκός, στον οποίο διεγνώσθησαν δύο θετικά κρούσματα. Το πρώτο την περασμένη Τρίτη, παραμονές του αγώνα με τη Ζενίτ, που είχε ως αποτέλεσμα την αναβολή της αναμέτρησης, και το δεύτερο, χθες το απόγευμα, μετά τα νέα τεστ στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα.

Η απόφαση για την αναβολή ελήφθη καθώς το πρώτο κρούσμα είχε λάβει μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας, ερχόμενο σε απροστάτευτη επαφή με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, και αποδείχθηκε σοφή, καθώς αν ταξίδευε η αποστολή, ο διαγνωσθείς με κορωνοϊό θα παρέμενε σε 14ήμερη καραντίνα στη Ρωσία και πιθανότατα η διασπορά του ιού θα ήταν μεγαλύτερη.  

Πλέον, το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Προμηθέα έχει ήδη αναβληθεί ενώ μένει να φανεί αν θα διεξαχθεί ο αγώνας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ στις 6/11.

Ο Ολυμπιακός ευελπιστεί πως δεν θα έχει την ίδια τύχη απόψε (21.00) που, βάσει προγράμματος, υποδέχεται την Εφές στο ΣΕΦ.

Και στην τουρκική ομάδα την περασμένη Τρίτη βρέθηκε μέλος θετικό στην COVID-19 και παρά το γεγονός πως από χθες το απόγευμα η αποστολή βρίσκεται στην Αθήνα, με τον Σέιν Λάρκιν να ακολουθεί, το αν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση θα κριθεί από τα αποτελέσματα των τελευταίων τεστ.

«Ημασταν υπερόπτες»

«Στο ματς με την Μπάγερν ήμασταν υπερόπτες και κακομαθημένοι», ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο «ερυθρόλευκος» κόουτς, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, χαρακτήρισε την Εφές ένα σύνολο με ομοιογένεια αφού δεν έχει κάνει αλλαγές στο ρόστερ του σε σχέση με πέρυσι και ζήτησε προσαρμογή στις νέες συνθήκες.

• Στον «αέρα» βρίσκεται και ο αγώνας ΑΕΚ – Λάρισας για την Μπάσκετ Λιγκ, καθώς μέλος της Λάρισας βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή