Πρεμιέρα με το… αριστερό ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Πρεμιέρα με το… αριστερό ο Στέφανος Τσιτσιπάς

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε ήττα ξεκίνησε o Στέφανος Τσιτσιπάς τη μάχη για την υπεράσπιση της «κούπας» που κατέκτησε το 2019 στο Λονδίνο.

Ο Αυστριακός Ντομινίκ Τιμ νίκησε 2-1 σετ (7-6, 4-6, 6-3) τον Έλληνα πρωταθλητή στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου του ATP finals τένις του Λονδίνου και τον ανάγκασε σε ξεκίνημα με το «αριστερό στην προσπάθεια πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης»

Ο Τιμ πήρε το πρώτο σετ με 7-6(5), ο Τσιτσιπάς «απάντησε» άμεσα και ισοφάρισε σε 1-1 (6-4), αλλά στο τρίτο σετ ο 28χρονος Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη ξεκίνησε με 3-0 στα game κι έφτασε άνετα στο 6-3 και στη νίκη παίρνοντας μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα του στον τελικό της περσινής διοργάνωσης.

Το πρώτο σετ κρίθηκε στο τάι-μπρέικ κι εκεί ο Τσιτσιπάς έχασε μεγάλη ευκαιρία, καθώς προηγήθηκε 4-1 και 5-3, αλλά ο Τιμ με τέσσερις σερί πόντους έφτασε στη νίκη με 7-5.

Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς μείωσε τα λάθη του, έφερε το ματς στα μέτρα του και με το γρήγορο μπρέικ που σημείωσε, έφτασε στο 1-1.

Όμως, στο τρίτο σετ δέχτηκε πολύ νωρίς το μπρέικ (2-0) και βρέθηκε να «κυνηγάει» στο σκορ. Ο Τιμ έσβησε το ένα μπρέικ πόιντ που αντιμετώπισε στο μεγάλο σε διάρκεια πέμπτο γκέιμ και δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει μέχρι τέλους το σερβίς του για το 2-1 και τη νίκη.

 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή