Νύχτα ντροπής για ΑΕΚ, ήττα 0-3 από τη Ζόρια

Νύχτα ντροπής για ΑΕΚ, ήττα 0-3 από τη Ζόρια

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Ναυάγιο» της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η Ενωση γνώρισε την ήττα με το βαρύ 3-0 από την άσημη Ζόρια για την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ και πλέον ελπίζει μόνο σε συνεχόμενα ποδοσφαιρικά θαύματα προκειμένου να τερματίσει στη 2η θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση. Η ΑΕΚ έμεινε στους τρεις βαθμούς, όσους πλέον έχει και η Ζόρια, ενώ την ίδια ώρα σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι Μπράγκα και Λέστερ αναδείχθηκαν ισόπαλες 3-3, με τους Αγγλους να φτάνουν τους δέκα βαθμούς και τους Πορτογάλους τους επτά. Αν και μαθηματικά η Ενωση έχει ακόμα ελπίδες, ουσιαστικά η υπόθεση πρόκριση μοιάζει χαμένη, καθώς χρειάζεται τη νίκη την ερχόμενη Πέμπτη επί της Μπράγκα στο ΟΑΚΑ και την τελευταία αγωνιστική να φύγει με το διπλό από την Αγγλία απέναντι στη Λέστερ και παράλληλα να μην κερδίσει η Μπράγκα τη Ζόρια. Ολα χθες πήγαν στραβά για την ΑΕΚ. Από τη μια οι επιλογές του Μάσιμο Καρέρα στο αρχικό σχήμα, ενώ το δεύτερο ξεκίνησε με την αποβολή του Σάκχοφ (48΄ με δεύτερη κίτρινη). Η Ζόρια πήρε κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Χρόμοφ στο 61΄ έπειτα από λάθος του Αθανασιάδη, με την ΑΕΚ να πετά στη συνέχεια λευκή πετσέτα. Ο Καμπάγεφ στο 75΄ με σουτ έκανε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε με πέναλτι ο Γιουρτσένκο στο 86ο λεπτό.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, Σβάρνας (83΄ Βασιλαντωνόπουλος), Ινσούα, Μπακάκης (65΄ Γαλανόπουλος), Σιμόες (87΄ Μαχαίρας), Κρίστιτσιτς, Σάκχοφ, Τάνκοβιτς (66΄ Ανσαριφάρντ), Λιβάγια.
ΖΟΡΙΑ: Σεφτσένκο, Τσίγκανικς, Χάνα, Βέρνιντουμπ, Φαβόροφ, Ιβανισένια, Γιουρτσένκο (88΄ Πέροβιτς), Κοτσέρχιν (82΄ Λούνοφ), Χρόμοφ (88΄ Αλαϊάρ), Καμπάγεφ (88΄ Χριν), Γκλάντκι (63΄ Ναζαρίνα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή