Τελική ευθεία με… άρωμα εκπλήξεων στους ομίλους

Τελική ευθεία με… άρωμα εκπλήξεων στους ομίλους

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην τελική ευθεία του δρόμου ημιαντοχής υψηλών ταχυτήτων, που ήταν φέτος η φάση των ομίλων, μπαίνει απόψε το Τσάμπιονς Λιγκ με την αγωνιστική που κρίνει και τα τελευταία εισιτήρια για τη συνέχεια του θεσμού αλλά και του Γιουρόπα Λιγκ. Από τις αποψινές αναμετρήσεις ξεχωρίζουν αυτές της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους από πλευράς ονομάτων και της Λειψίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από πλευράς κρισιμότητας.

Ενώ Μπάρτσα και Γιούβε θα προσπαθήσουν απλώς να αμβλύνουν τις κακές εντυπώσεις από τις εγχώριες αποτυχίες τους, έχοντας πάντως ήδη πάρει την πρόκριση για τους «16», την παράσταση κλέβει το Λειψία – Γιουνάιτεντ στη Γερμανία.

Η Γιουνάιτεντ είχε την πρόκριση στα χέρια της, αλλά με δύο ήττες στους τελευταίους τρεις αγώνες επέτρεψε σε Λειψία και Παρί να τη φτάσουν στους εννιά βαθμούς. Κι ενώ η Παρί θα έχει μάλλον άνετο βράδυ εντός έδρας με την αποκλεισμένη Μπασάκσεχιρ, στη Λειψία θα δοθεί μεγάλη μάχη, με τους Γερμανούς να χρειάζονται ουσιαστικά τη νίκη, αφού σε περίπτωση ισοπαλίας η Γιουνάιτεντ παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης, είτε μαζί με τη Λειψία είτε με την Παρί.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι και το παιχνίδι της Λάτσιο με την Μπριζ στη Ρώμη. Στη Λάτσιο αρκεί ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας, αλλά με δεδομένη την αστάθειά της όλα είναι πιθανά, παρά την επιθετική δυστοκία των Βέλγων εκτός έδρας.

Στη Μαδρίτη πάντως ήδη ζουν για την αυριανή μεγάλη μάχη της Ρεάλ με την Γκλάντμπαχ, όπου η «βασίλισσα» χρειάζεται την εντός έδρας νίκη για να μη μείνει εκτός της φάσης των «16», όπως και η Ιντερ που θα φιλοξενήσει τη Σαχτάρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή