Στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός

Στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ ο Ολυμπιακός

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσω… Μάντσεστερ ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό ταξίδι του, καθώς παρά την ήττα του με 2-0 από την Πόρτο στο Γ. Καραϊσκάκης, προκρίθηκε στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, αφού η Σίτι, την ίδια ώρα επικρατούσε με 3-0 της Μαρσέιγ, αφήνοντάς τη εκτός συνέχειας.

Οι «ερυθρόλευκοι» εμφανίστηκαν με προβλήματα και στον αγώνα απέναντι στην πορτογαλική ομάδα, η οποία άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 10ο λεπτό με τον Οτάβιο, ύστερα από χέρι του Χολέμπας και νέα χρήση του VAR και πέρασε ένα… ξεκούραστο α’ ημίχρονο.

Στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε με περισσότερη ενέργεια, πίεσε την Πόρτο, όμως αυτή ήταν που βρηκε ξανά το γκολ με τον Ουρίμπε στο 77′.

Ετσι, το γκολ του Καμαρά στη Μασσαλία είναι αυτό που έγειρε την πλάστιγγα της ισοβαθμίας με τη Μαρσέιγ προς τον Πειραία, όμως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να εμφανιστούν πιο βελτιωμένοι τον Φεβρουάριο αν θέλουν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο στο Γιουροπα Λιγκ.

Η βαθμολογία του ομίλου: Σίτι 16, Πόρτο 13, Ολυμπιακός 3, Μαρσέιγ 3.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή