Μέχρι το 14ο λεπτό άντεξε η ΑΕΚ στο Λέστερ

Μέχρι το 14ο λεπτό άντεξε η ΑΕΚ στο Λέστερ

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέλος στο… μαρτύριο για την ΑΕΚ, η οποία ολοκλήρωσε με μία ακόμα ήττα, αυτή τη φορά με 2-0 από τη Λέστερ, την παρουσία της στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας μόλις τρεις βαθμούς (μία νίκη, πέντε ήττες), ενώ τερμάτισε στην 4η θέση του ομίλου της. Ολα στο παιχνίδι κρίθηκαν σε δύο λεπτά στο πρώτο ημίχρονο. Η Λέστερ άνοιξε το σκορ μόλις στο 12΄ με τον Ουντέρ μετά λάθος του Σβάρνα, ενώ το 2-0 έγινε στο 14΄, όταν ο Μπαρνς σούταρε μέσα από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει στον Νεντελτσιάρου και να ξεγελά τον Τσιντώτα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ βελτίωσε κάπως την εικόνα της, χωρίς όμως να πετύχει το γκολ της τιμής.

ΛΕΣΤΕΡ: Γουόρντ, Φοφανά (81΄ Μόργκαν), Εβανς, Τζάστιν, Τομάς, Πρατ, Τίλεμανς (81΄ Τσουντουρί), Εντιντί (63΄ Μεντί), Τσενγκίζ Ουντέρ, Μπαρνς, Ιχεανάτσο (67΄ Πέρεθ).
ΑΕΚ: Τσιντώτας, Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Σβάρνας (55΄ Σάκχοφ), Βασιλαντωνόπουλος, Μιτάι, Σιμόες (80΄ Γαλανόπουλος), Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (66΄ Αλμπάνης), Γκαρσία (55΄ Μαχαίρας), Ανσαριφάρντ (66΄ Ολιβέιρα).

• Στο άλλο ματς του ομίλου: Μπράγκα – Ζόρια 2-0. Η τελική βαθμολογια: Λέστερ 13, Μπράγκα 13, Ζόρια 6, ΑΕΚ 3.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή