Επιστροφή στη Λεωφόρο με νίκη για τον Παναθηναϊκό

Επιστροφή στη Λεωφόρο με νίκη για τον Παναθηναϊκό

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε μία σχετικά εύκολη νίκη συνδυάστηκε η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη φυσική του έδρα (Απόστολος Νικολαΐδης), καθώς οι «πράσινοι» επικράτησαν του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» αξιοποιώντας τις λίγες καλές στιγμές που είχαν σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο αποδείχθηκαν αρκετά ουσιαστικοί, εν αντιθέσει με τους αντιπάλους τους, που μετά το 65ο λεπτό πίεσαν για να σκοράρουν, αλλά έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Σάλιακα. 

Στο 29’ ο Χατζηγιοβάνης έβγαλε ωραία σέντρα στον Μακέντα που έπιασε την κεφαλιά, με τον Σάλιακα να ανακόπτει την πορεία της μπάλας με το χέρι και τον διαιτητή να σφυρίζει την εσχάτη των ποινών. Έτσι ο Βιγιαφάνιες έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 33’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο γήπεδο κι έφτασε στο δεύτερο γκολ στο 59’ με πολύ ωραίο σκαφτό πλασέ του Αϊτόρ, που έκανε το 2-0, σημειώνοντας το πρώτο τέρμα του με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

«Άλωσε» το Αλκαζάρ ο ΟΦΗ

Νωρίτερα, ο ΟΦΗ απέδρασε με ΤΟ «διπλό» από το Αλκαζάρ, επικρατώντας 1-0 της ΑΕΛ, η οποία μετά από 11 ματς μετρά μόλις μία νίκη και 7 ήττες.

Οι Κρητικοί κατάφεραν στο 58΄ να φθάσουν στο γκολ με αυτογκόλ του Σπαρβ, ο οποίος σε εκτέλεση φάουλ του Λυμπεράκη, προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα αλλά άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή